Solicită ofertă: 
0784 410 028
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Constanta

Foisoare lemn Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Constanta. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Foisoarele din lemn sunt structuri permanente pentru umbrirea la exterior. Structura independenta cu acoperis, un foisor lemn poate fi o aditie excelenta la o curte sau gradina rezidentiala, putand indeplini functiile dorite de client. Foisoarele de lemn pot gazdui mesele festive alaturi de prieteni, dar si functiona ca spatii intime pentru momente de relaxare. Ele pot avea forme, dimensiuni, stiluri si aspecte variate, in functie de preferintele clientilor.

Curtile si gradinile pot deveni mai frumoase si mai utilizate dupa instalarea de terase foisoare din lemn. Pentru a fi cat mai eficiente, insa, trebuie ca locatia pentru foisoarele din lemn sa fie cat mai inspirata. In oferta noastra veti gasi variate modele de foisoare din lemn care pot completa diverse stiluri de gradini si curti rezidentiale.

Cu toate ca este important sa alegeti modelul de foisor, aceasta nu este singura alegere pe care trebuie sa o faceti. Este esential sa gasiti locul ideal pentru foisor, pentru ca acesta sa indeplineasca maxim functia pentru care este montat. Pentru evenimentele festive, foisorul poate fi amplasat in centrul curtii, in timp ce, pentru momente intime, el este mai potrivit in spatele casei. Pentru recomandari legate de instalare, dar si alte informatii despre modele foisoare, va stam oricand la dispozitie.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Construim foisoare de gradina la dimensiunile, forma si in culorile dorite. Atunci cand sunteti in cautarea unui model de foisor de gradina, puteti pleca de la buget, dar nu uitati sa luati in considerare aspecte precum nivelul de intimitate si umbrire dorit, motivul instalarii foisorului. Realizam la pret avantajos diverse modele foisoare gradina care protejeaza de razele intense ale soarelui, vant, ploaie, etc.

Orice foisor lemn gradina are nevoie de o suprafata cat mai potrivita pentru a ramane solid pentru cat mai mult timp. Suprafetele plate, solide, uniforme si uscate sunt cele mai potrivite in acest sens. Daca in gradina dvs aveti deja o astfel de suprafata, utilizati-o pentru instalare de foisor gradina lemn.

Stilul pentru foisor este un alt aspect important pe care trebuie sa-l analizati cand selectati modelul de foisor. Daca proprietatea dvs are arhitectura moderna, cel mai potrivit model va fi un foisor gradina modern. Alegeti modelul de foisor si in functie de marimea gradinii dvs. Spre exemplu, o gradina micuta va functiona mai bine cu un foisor patrat, in timp ce o gradina spatioasa se imbina perfect cu un foisor rotund sau hexagonal.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Foisorul cu gratar difera de cel standard, gazduind gratarul si avand particularitati in constructie. Foisoarele de gradina cu gratar sunt construite pentru a proteja gratarul, mobilierul, piesele decorative de vant, ploaie, soare. Totodata, ele au detalii pentru folosirea in siguranta a gratarului. Astfel, un foisor cu gratar nu are parti laterale, cosul este scos in afara si gratarul se monteaza mai departe de mobilier. Pentru mai multa siguranta, foisorul cu gratar poate fi completat cu sistem de detectare a fumului.

Intr-o gradina moderna se poate instala un foisor modern cu gratar. El va avea forma, dimensiunile si aspectul pe care clientul le doreste pentru a se integra cat mai armonios in curte sau gradina. In foisorul cu gratar se pot monta nu doar scaune, mese, bancute, ci si rafturi pentru depozitarea condimentelor si a uneltelor pentru gratar, echipamente specifice bucatariei.

Alegeti cea mai potrivita locatie pentru foisorul cu gratar pentru a va bucura de beneficiile sale. Din motive de siguranta, nu instalati foisorul de gradina langa casa. Foisoarele de gradina cu gratar trebuie montate mai departe de poarta, pentru ca zgomotul stradal sa nu afecteze confortul. Ideal, un astfel de foisor se monteaza in spatele gradinii. Daca foisorul trebuie montat in fata casei, urmariti sa fie fata in fata cu garajul si calea de acces pentru vehicule. Si, nu uitati sa aveti mereu la indemana un stingator in foisorul cu gratar—riscul unor incendii nu este niciodata nul!

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Daca urmariti materialele de constructie si design-ul, este usor sa identificati foisoarele moderne. Acestea sunt realizate in principal din metal si sticla, iar design-ul este aerisit si lipsit de ornamente. Se pot utiliza si elemente din piatra, caramida sau lemn. Capriorii si barnele de foisoare moderne sunt simple, cu linii curate. Daca aveti o proprietate cu arhitectura moderna, foisorul modern este cea mai potrivita alegere pentru curte.

In general, foisorul modern este generos si poate cuprinde piese de mobilier, decorative, instalatii si echipamente moderne. In final, el poate fi prelungirea la exterior a spatiului modern de la interior. Pentru acoperis, tigla ceramica este cel mai adecvat material. Cu toate ca este mai scumpa, tigla ceramica are un aer modern si elegant greu de egalat de alte materiale de acoperis.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Daca vi se pare ca investitia intr-un foisor nu va indeplineste toate dorintele legate de o structura de relaxare, folosibila doar pe vreme buna, luati in calcul un foisor inchis. Construim foisoare inchise ce devin spatii utilizabile indiferent de vreme. Un astfel de foisor protejeaza nu doar de soarele intens, ci si de ploaie, vant, praf. Odata echipat cu instalatii de incalzire, el poate oferi temperatura ambientala placuta si in sezonul rece.

Prin instalarea de echipamente, piese de decor, de mobilier adecvate, foisoarele din lemn inchise pot deveni spatii cu functii specifice spatiului interior. Oferind si o buna izolare fonica, foisorul inchis poate fi sufragerie, loc de luat masa si chiar birou de gradina. Construim foisoare moderne inchise, foisoare rustice, rustice contemporane, clasice, etc.

Foisoare curte

Foisoare curte

Daca vi se pare ca aveti curtea prea goala sau prea banala, luati in calcul instalarea de foisor. Executam foisoare curte la preturi atractive, la dimensiunile si forma dorite. Ramanem de fiecare data in bugetul stabilit de dvs si personalizam foisorul asa cum doriti.

Marimea foisorului se stabileste in functie de marimea curtii. In general, un foisor nu trebuie sa ocupe mai mult de un sfert din spatiul curtii. Un foisor mare va ocupa, firesc, prea mult spatiu intr-o curte micuta. Dar un foisor mai mic poate functiona si intr-o curte micuta si intr-una mai mare, daca are forma potrivita si locatia adecvata. Pentru alte detalii despre foisoare curte, nu ezitati sa ne contactati.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

Cele mai multe acoperisuri trebuie sa protejeze de razele soarelui, vant, ploaie, zapada si acoperisurile de foisoare nu reprezinta o exceptie. Pentru acoperisuri foisor se pot folosi diverse materiale, sindrila bituminoasa fiind cel mai popular dintre ele. Ea este ieftina, usor de instalat si durabila. Cand alegeti materialul de acoperis, trebuie sa fiti atenti si la acoperisul casei dvs. O casa cu tigla ceramica nu se va imbina placut cu un foisor cu acoperis din tabla faltuita.

Tigla ceramica este cel mai scump material de acoperis, dar se impune cu eleganta si durata sa de viata. Tigla metalica este apreciata pentru impermeabilitate, iar tabla faltuita este o optiune sigura pentru clientii cu bugete limitate. Policarbonatul este un alt material folosit la acoperisurile de foisoare.

Foisoare terase

Foisoare terase

Mai recent aparute in domeniul constructiilor, foisoarele terasa din lemn castiga teren in randul utilizatorilor. Foisoarele terase adauga valoare functionala spatiului de la exterior si pot creste si pretul de vanzare pentru o proprietate. Utilizam lemn tratat ce rezista razelor UV, intemperiilor, daunatorilor.

Foisoarele terase sunt realizate cu materiale de inalta calitate, durata lor de viata egaland durata de viata a casei. Sistemele de prindere (tije metalice, ancore chimice, suruburi, holsuruburi, conexpand, etc) sustin durabilitatea si trainicia structurilor ridicate. Foisorul terasa este o aditie care poate atrage clientii si o modalitate excelenta de a scoate proprietatea din anonimat.

Foisor rustic

Foisor rustic

Asemeni foisorului modern, usor de identificat prin materiale si design, foisorul rustic poate fi usor de recunoscut. El este construit doar din materiale naturale si este, in general, ornamentat. Un foisor rustic nu va avea plastic, policarbonat sau alte materiale sintetice si va emana naturalete prin design si forma. Foisorul rustic cu gratar este in topul foisoarelor din Romania, aspectul sau primitor si accesibilitatea fiind argumente pentru achizitie.

In oferta noastra veti gasi variate modele de foisoare rustice ce pot fi integrate in curti si gradini de diverse marimi, forme si stiluri. Curtile moderne sunt singurele in care foisoarele rustice se potrivesc cel mai putin. O constructie foisoare de lemn trebuie montata pe suprafata cu strat de pietris pentru ca lemnul sa nu intre in contact cu umezeala din sol. Pentru acoperis, sindrila bituminoasa este mereu un material potrivit, ea nefiind pretentioasa. In plus, este ieftina, durabila si usor de montat. Daca doriti un model mai putin traditional (mai greoi ca aspect si mai decorat), va propunem varianta de foisoare rustice contemporane (mai putin ornamentate si cu mai multe linii moderne).

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

Foisoarele lemn rotund pot transforma total aspectul unei curti fiind, in primul rand, atragatoare. Realizarea lor presupune obtinerea unor unghiuri dificile, de aceea doar tamplarii experimentati precum cei din echipa noastra se pot angrena in executia lor.

Un foisor rotund este o provocare nu doar pentru constructori, ci si pentru utilizatori. Spatiul este dificil de organizat in foisorul rotund, mai ales daca nu alegeti cele mai potrivite piese de mobilier. Spre exemplu, cele mai adecvate sunt mesele rotunde. Daca sunteti, insa, atent cand alegeti mobila si organizarea spatiului, nu ezitati in instalarea unui foisor lemn rotund—nu exista alt model mai romantic decat acesta!

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Usor de instalat, dar si de organizat la interior, foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt printre cele mai raspandite foisoare. Ele se impun cu flexibilitatea organizarii spatiului, instalarea facila si preturile mai mici. Cu toate acestea, in zonele cu vanturi puternice, foisoarele patrate si dreptunghiulare nu reprezinta cele mai bune optiuni.

In foisorul patrat si dreptughiular incape orice forma de masa, scaune, canapele, fotolii si balansoare. Piesele de mobilier pot fi lipite de perete, pentru a se castiga mai mult spatiu functional. Cheltuielile asociate cu aceste foisoare sunt mai mici decat cu alte modele; panta pentru acoperis este mai mica, ceea ce diminueaza cheltuielile. Cu dotarile necesare, foisoarele patrate si dreptunghiulare pot deveni birouri de gradina, sufragerii, locuri de joaca pentru copii.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Aspectul foisorului hexagonal este usor de reperat si poate schimba total aspectul unei curti sau gradini. Realizarea unui foisor hexagonal este la fel de complexa ca cea a unui foisor rotund, imbinarile fiind realizate la unghiuri dificile. In foisorul hexagonal din lemn se pot monta mese rotunde, scaune, fara a se consume din spatiul util.

Foisoarele hexagonale din lemn sunt printre cele mai atragatoare, dar si printre cele mai solide foisoare. Structurile cu multe margini cum sunt foisoarele hexagonale sunt mai solide si mai trainice. Ele sunt mai spatioase si se pot folosi atat in curtile mari, cat si in cele de mici dimensiuni.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Aparut inca din Grecia Antica, acoperisul in 2 ape este unul dintre cele mai comune acoperisuri, fiind usor de instalat si ieftin. Un foisor in 2 ape are 2 versanti care sprijina drenarea rapida a apei pluviale si alunecarea zapezii iarna.

Foisorul in 2 ape are baza dreptunghiulara, de cele mai multe ori. Cu toate ca foisorul in 2 ape este excelent pentru zonele cu ploi bogate, el nu este cel mai potrivit model pentru zonele vantoase. In aceste regiuni, este nevoie sa se determine directia curentilor de aer inainte de montaj pentru ca structura sa fie cat mai solida.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Foisorul intr-o apa nu are decat un versant, al carui unghi de inclinare poate sa fie mai mult sau mai putin abrupt. Pentru ca apa sa se dreneze cat mai repede, inclinarea trebuie sa fie cat mai mare. Daca, in schimb, se doreste protectie la vanturile puternice, unghiul de inclinare pentru versant trebuie sa fie mai mic.

Inclinarea versantului pentru foisorul intr-o apa se stabileste in functie de cantitatea anuala de apa pluviala, dar si materialul pentru acoperis. Spre exemplu, un acoperis din tigla metalica are nevoie de inclinare de peste 9 grade, in timp ce un acoperis din tabla faltuita impune inclinare de maximum 9 grade.

Foisor in patru ape

Compus din 4 versanti uniti in coama orizontala in zona superioara, foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai complexe modele, a carui instalare este accesibila doar tamplarilor experimentati. Functional si stabil, acest foisor se regaseste in zonele de ses si de munte, rurale si urbane. Baza lui poate fi patrata sau dreptunghiulara, aspectul fiind de tip plic sau de piramida.

Versantii pentru foisorul in 4 ape de tip piramida sunt in forma de triunghi, sarpanta semanand cu un cort, iar cei 4 capriori fiind inclinati. Foisorul de tip plic are 2 versanti triunghiulari si 2 trapezoidali. Foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai raspandite foisoare, fiind trainic si solid.

Foisor WPC

Foisor WPC

Materialul WPC (wood plastic composite) este tot mai cautat in domeniul constructiilor, avand numeroase calitati. Acest material este compus din faina de lemn si PVC de inalta calitate, preluand calitatile lemnului. El este tratat astfel ca un foisor WPC nu va mucegai, nu va rugini, nu se va umfla de la apa.

Durabilitatea si rezistenta la elementele naturale reprezinta calitati pentru care tot mai multi clienti aleg foisorul WPC. Acest foisor nu crapa de la lumina puternica a soarelui si nu se deformeaza de la umezeala. El isi pastreaza aspectul initial si nu necesita revopsire. Construim foisoare WPC cu aspecte, culori si finisaje variate, pentru a se integra cat mai usor in orice decor.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Daca sunteti interesat de constructie foisoare de lemn la pret avantajos, va rugam sa ne contactati cat mai curand. Structurile vor avea dimensiunea, forma si culorile dorite de dvs si ramanem mereu in limitele bugetului stabilit. Daca doriti un foisor fara fundatie, alegeti suprafete uscate, plane si uniforme pentru instalare.

Locul pentru foisor trebuie ales cat mai inspirat, in acord cu scopul instalarii foisorului si specificul suprafatei. Spre exemplu, un foisor pentru relaxare in familie functioneaza mai bine in spatele gradinii. Daca, insa, foisorul va fi principalul spatiu de primire pentru mesele festive, amplasarea in mijlocul gradinii este mult mai potrivita. In ceea ce priveste suprafata, cautati sa nu instalati foisorul in zonele mai joase din curte (riscati inundarea cand ploua), langa copacii tineri (cresterea lor altereaza structura) sau in apropiere de echipamente legate de apa (umezeala poate deteriora foisorul).


Cere oferta
0784 410 028
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2023 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram