Solicită ofertă: 
0722 207 358
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Caransebes

Foisoare lemn Caransebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Caransebes. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Curtile si gradinile vor fi mai frumoase si mai utile odata cu instalarea de foisoare lemn. Structura independenta cu acoperis, foisorul lemn este ideal in delimitarea unor zone pentru relaxare, pentru mese festive si reuniune cu prietenii si pur si simplu de umbrire pe timpul verii. De multe ori cu un design simplu, foisoarele din lemn au instalare rapida si preturi avantajoase pentru cei mai multi clienti. Daca foisoarele initiale erau octogonale, astazi cele mai raspandite foisoare sunt patrate si dreptunghiulare.

Construim modele de foisoare din lemn cu formele, dimensiunile si aspectele cerute de clienti. In realizarea acestor constructii folosim lemn si materiale de calitate superioara, pentru a ne asigura de trainicia rezultatelor. Foisoarele din lemn pot fi echipate cu piese de decor si de mobiler. Pentru intimitate, ele pot include panouri din lemn sculptat, perdele, draperii, alte elemente decorative.

Rolul pe care il poate juca un foisor intr-o curte sau gradina difera, trecand de la prezenta discreta pentru a se admira peisajul si ajungand pana la punctul principal de atractie pentru acestea. Construim modele foisoare variate, la preturi competitive. Unul dintre reprezentantii nostri va poate oferi detalii despre foisoarele de lemn atunci cand ne contactati.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Un foisor de gradina este o aditie excelenta la gradina rezidentiala, devenind locul ideal pentru mesele festive alaturi de prieteni sau spatiul preferat pentru cinele de vara in familie. Pentru a va bucura cat mai mult de beneficiile aduse de un foisor lemn gradina, trebuie sa alegeti cat mai inspirat locatia lui. Unde va arata cel mai bine foisorul in gradina dvs.? Ce forma s-ar potrivi cel mai bine pe proprietatea dvs. ?

Technicienii nostri sunt indemanatici si instaleaza cu succes diverse modele foisoare gradina. Cand alegeti foisorul de gradina, trebuie sa va folositi de anumite repere pentru ca selectia sa fie mai usoara. Plecand de la un buget, luati aminte la forma si dimensiunea gradinii, scopul foisorului, dar si stilul proprietatii dvs. Spre exemplu, un foisor gradina modern functioneaza cel mai bine cu o casa cu arhitectura moderna.

Alegeti suprafetele uscate si la nivel din gradina pentru foisorul de gradina. Daca nu exista o zona plata in gradina, terenul va putea fi pregatit in acest sens. Nu uitati de plantele si copacii din gradina. Unde se afla in gradina? Copacii sunt o sursa naturala de umbrire, dar este bine sa amplasati foisorul departe de copacii aflati in crestere. Daca aveti plante care necesita multa lumina solara, aveti grija ca foisorul de gradina sa nu le umbreasca, afectandu-le cresterea.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Un foisor cu gratar este similar unei bucatarii de exterior si este, de obicei, astfel gandit pentru a gazdui gratarul, masa, cateva piese de mobilier si cateva rafturi pentru depozitarea condimentelor si a uneltelor de gatit. Un foisor cu gratar difera de unul clasic, intrucat partile sale laterale sunt deschise pentru a permite fumului de gratar sa iasa.

Foisoarele de gradina cu gratar pot fi realizate in functie de dimensiunile curtii, stilului proprietatii, bugetului disponibil. Spre exemplu, foisor modern cu gratar este un pas important in completarea unei proprietati moderna, nepotrivindu-se intr-o curte rustica. Foisorul cu gratar este folosit atunci cand gatiti, in timp ce musafirii se relaxeaza pe bancuta montata inauntru. Nu trebuie sa va faceti griji pentru acumularea fum, intrucat acesta va iesi prin partile laterale deschise.

Analizati instalarea de foisoare cu gratare pentru curti sau gradini. Ele ofera umbra cand gatiti vara si protejeaza gratarul, invitatii si celelalte bunuri de elementele naturale. Pentru amenajari foisoare cu gratar cat mai sigure, instalati sisteme de detectie a fumului si aveti la indemana stingator de foc pentru protectie sporita.

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Intrucat exista numeroase stiluri arhitecturale, un ochi mai putin avizat poate intampina dificultati in identificarea constructiilor moderne. Un foisor modern se caracterizeaza prin linii curate si minimaliste, fara ornamente aditionale. Aspectul foisorului este in general uniform, soft si consistent.

Acoperisul unui foisor modern este mai degraba amplasat mai jos, asimetric. Construim foisoare moderne cu elemente din sticla si metal—materiale specifice arhitecturii moderne. Se pot adauga si elemente din materiale traditionale, precum lemnul, caramida, piatra. Spatiul unui foisor modern este, in general, generos, iar delimitarea spatiului este fluida si naturala. Fata de alte tipuri de foisoare, foisorul modern este unul care are stransa legatura cu spatiul de instalare, integrandu-se discret.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Foisoarele inchise au numeroase calitati ceea ce explica popularitatea lor in crestere. Un foisor inchis nu este doar un refugiu de vremea ploioasa, soarele puternic sau insectele iritante, dar si o extensie completa a casei. El poate fi utilizat atat pentru a lua masa, cat si ca spatiu intim in care va reuniti cu prietenii. Unii aleg sa foloseasca foisorul inchis si ca birou de gradina.

Cand alegeti modelul de foisor, trebuie sa urmariti numeroase aspecte. Chiar daca bugetul poate fi un factor decizional pentru multi clienti, va incurajam sa nu uitati de scopul instalarii, forma si dimensiunea gradinii de instalare, precum si stilului dorit pentru foisor. Executam foisoare moderne inchise la preturi convenabile pentru clienti, dar alte stiluri de foisoare. Varietatea de modele de foisoare inchise poate fi intimidanta pentru unii clienti, dar va stam la dispozitie pentru a va ghida in selectia foisorului.

Foisoare curte

Foisoare curte

Cu toate ca modelul de foisor este important in succesul investitiei, nu trebuie sa minimizati rolul locatiei pentru foisor. Amplasat neadecvat, foisorul poate sa devina o structura prea putin folosita, investitia nemafiind profitabila. Urmariti intotdeauna sa instalati foisorul astfel incat sa indeplineasca optim scopul pentru care a fost montat.

Daca doriti cat mai multa intimitate, amplasati foisorul cat mai departe de casa. Daca nu doriti sa va ploua foarte mult cand intrati sau iesiti din foisor, instalati-l cat mai aproape de casa. Ganditi-va si la momentul zilei in care veti folosi mai mult foisorul, precum si la dimensiunea curtii. Foisorul nu trebuie sa acopere mai mult de un sfert din curte. Instalati foisorul in colt sau lipit de gard daca aveti o curte mica—un foisor patrat este ideal pentru curtile mici.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

Cel mai utilizat material pentru acoperisurile de foisoare este sindrila bituminoasa. Acest material este usor de instalat si are o lunga durata de viata. In plus, vine in culori variate pentru ca acoperisul sa completeze cat mai atragator foisorul si sa se potriveasca si cu acoperisul casei sau al altor structuri de pe proprietate.

Exista diverse materiale ce se pot folosi la acoperisurile de foisoare, dar nu uitati bugetul disponibil pentru acestea. In timp ce anumite materiale sunt mai ieftine (policarbonatul, tabla faltuita, materialele acrilice), altele sunt mai scumpe si putin accesibile clientilor cu bugete limitate. Spre exemplu, tigla ceramica si tigla metalica sunt printre cele mai durabile si mai atragatoare materiale de acoperis, dar vor aduce cheltuieli importante.

Foisoare terase

Foisoare terase

Daca va simtiti lipsit de inspiratie si nu stiti cum sa dati utilitate gradinii sau curtii dvs, luati in calcul instalarea de foisor terasa. Mai recente ca si concepte in constructie, foisoarele terase sunt structuri deschise care va permit sa va bucurati cat mai mult de frumusetea spatiului de exterior al proprietatii dvs. Folosim doar lemn de inalta calitate, cu rezistenta la daunatori, raze UV, vreme nefavorabila.

Acordam atentie tuturor detaliilor pentru ca foisoarele terase sa dureze la fel de mult ca si casele pe care le completeaza. Stabilitatea si trainicia acestor structuri se obtine si prin folosirea de sisteme de prindere de lemn solide: conexpand, ancore chimice, suruburi, holsuruburi, tije metalice, etc. Dupa instalarea de foisor terasa, veti putea sa il echipati cu piesele de mobilier dorite, piese decorative, instalatii de iluminare si chiar de incalzire.

Foisor rustic

Foisor rustic

Atunci cand vorbim despre stilul rustic, orice element modern este eliminat. Cu un foisor rustic, nu veti vedea linii geometrice, stridente si nu se vor folosi materiale moderne precum metal, plastic, fibre sintetice. Tot ce tine de natural este intalnit in designul unui foisor rustic.

Va propunem constructii foisoare rustice contemporane, in care elementele de pamant ale stilului rustic traditional sunt imbinate cu liniile curate din stilul modern. Se obtin modele contemporane, usoare, diferite de cele rustice clasice, in general mai greoaie si mai inchise la culoare. Pentru un stil natural, deschis si mai ancorat in zilele noastre, luati in calcul foisorul rustic contemporan.

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

Pentru o nota artistica, profund romantica, in curtea sau gradina dvs, alegeti sa instalati un foisor rotund. Daca aveti o curte anosta, instalarea unui foisor rotund ii va oferi valoare estetica speciala. Sa nu uitam ca, atunci cand vorbim despre cine romantice in gradina, un foisor rotund completeaza aproape perfect decorul.

Instalarea de foisoare din lemn rotund implica imbinari in unghiuri extrem de dificile, de aceea doar tamplarii indemanatici pot finaliza cu succes foisoarele rotunde. Executam precis si sigur foisor lemn rotund la dimensiunile solicitate. Va recomandam sa analizati toate aspectele (pozitive si negative) legate de un foisor rotund. Spre exemplu, organizarea spatiului in acest foisor este complicata, impunand alegerea cu atentie a pieselor de mobilier si decorative. Mesele rotunde sunt ideale pentru foisorul si ajuta la organizarea mai eficienta a spatiului.

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Daca organizarea spatiului este o provocare pentru clientii care aleg foisorul rotund, nu acelasi lucru se poate spune despre foisoarele patrate si dreptunghiulare. Organizarea in aceste foisoare nu este doar mai simpla, ci si mai eficienta si devine chiar un argument pentru achizitia de foisor patrat sau dreptunghiular.

Dotarea foisorului patrat si dreptunghiular cu piese de mobilier si decorative este facila, putandu-se instala mese de diverse forme, mai multe scaune, fotolii, etc. Toate acestea pot fi chiar lipite de perete pentru a se castiga mai mult spatiu. Accesorizate si mobilate corespunzator, foisoarele patrate si dreptunghiulare pot deveni sufragerii de exterior, mini-bucatarii, locuri de joaca.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Nici o curte si nici o gradina nu va trece neobservata atunci cand gazduieste un foisor hexagonal. Cu un aspect care produce un puternic impact vizual, foisorul hexagonal este un proiect ambitios pentru multi tamplari. Instalarea lui presupune inmbinari in unghiuri dificile, de aceea doar tamplarii experimentati se angajeaza in astfel de proiecte. Atat timp cat este mentinut in mod regular, foisorul hexagonal este o aditie care creste valoarea estetica si chiar pretul de vanzare pentru o proprietate.

Personalizarea este posibila si cu foisorul hexagonal, ce poat fi decorat cu balustrade, panouri din lemn si plante cataratoare. In urma acestor detalieri, foisorul hexagonal poate deveni punctul principal de atractie intr-o gradina. Daca se completeaza cu plase, insectele nu vor mai putea intra ceea ce creste nivelul de confort. Pentru protectie la temperaturile scazute, foisorul hexagonal poate fi echipat cu panouri de sticla si instalatii de incalzire. Astfel, va putea fi folosit tot anul.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Acoperisul in 2 ape este alcatuit din 2 laturi inclinate, unite intr-o creasta centrala, rezultand o forma de triunghi. Cu o istorie bogata, care dateaza inca din Grecia Antica, acoperisul in 2 ape este destul de raspandit. El asigura o eficienta drenare a aperi, dar nu prezinta cea mai inalta rezistenta la vanturile intense.

Simplu ca design si usor de instalat, foisorul in 2 ape poate avea vaza dreptunghiulara sau patrata. Pantele sale pot sa fie inegale ca lungime si suprafata. Intrucat rezistenta sa la vant nu este superioara, este nevoie de un studiu de detectare a directiei curentilor de aer inainte de montaj.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Alcatuit dintr-o singura latura, foisorul intr-o apa este usor de identificat. Trebuie sa precizam ca foisorul intr-o apa nu se identifica cu structura de tip terasa, cu suprafata acoperisului perfect orizontala. Un foisor intr-o apa are versantul in unghi de inclinare ce poate varia destul de mult. Intensitatea curentilor de aer din regiune, materialul folosit, cantitatea anuala de precipitatii sunt cativa dintre factorii care conteaza in alegerea inclinarii pentru versant.

Datorita aspectului sau simetric, foisorul intr-o apa are un aer modern si completeaza excelent curtile si gradinile moderne. Instalarea este rapida si nu este nevoie de mult material, ceea ce explica pretul redus pentru foisorul intr-o apa. In stabilirea inclinarii pentru versant, un factor semnificativ este materialul. Materialele au rezistente diferite la vantul puternic, influentand inclinarea pentru versant. Astfel, un foisor cu tigla metalica impune inclinare de minim 9 grade, in timp ce un acoperis din tigla ceramica va avea nevoie de unghi de cel putin 20 de grade.

Foisor in patru ape

Asa cum foisorul rotund si cel hexagonal aduce provocari pana si celor mai indemanatici tamplari, foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai complexe proiecte pentru profesionisti. Foisorul in 4 ape are 4 versanti uniti in zona superioara printr-o coama centrala. Cum centrul de greutate pentru acest foisor este solid, el poate sustine greutati importante, acoperisul putand fi realizat din materiale grele precum tigla ceramica.

Baza foisorului in 4 ape poate fi patrata sau dreptunghiulara, rezultand doua alte tipuri de foisoare: ce de tip plic si cel piramidal. La foisorul de tip plic, 2 ape laterale sunt trapezoidale si celelalte 2 sunt triunghiulare. Toate cele 4 laterale sunt triunghiulare la foisorul de tip piramida. Intrucat este extrem de solid, foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai durabile modele. Construim foisoare in 4 ape si acoperim toate detaliile impuse pentru ca structurile rezultate sa fie cat mai durabile in timp.

Foisor WPC

Foisor WPC

WPC (Wood Plastic Composite) este un material compus din PVC de inalta calitate si faina de lemn. Preluand calitatile lemnului si ale PVC-ului, foisorul WPC rezista expunerii la conditiile de vreme si nu se deterioreaza in timp. Un foisor WPC este calduros in mod natural, usor de integrat intr-un decor si are aspect similar lemnului.

Cu toate ca durabilitatea este o calitate importanta, materialul WPC este apreciat si pentru aspectul sau. El poate fi in culori diverse, ceea ce face posibila personalizarea foisorului WPC. Spre deosebire de lemn, nu va fi nevoie sa revopsiti foisorul WPC. Folosit pentru placi de terase, garduri, laterale de piscine, materialul WPC este o alternativa excelenta la lemn tot mai cautata de catre clienti.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Foisoarele, asemeni majoritatii constructiilor permanente, au nevoie de fundatie sau placa, pentru a se poate suporta scheletul. Fundatia este importanta si pentru distribuirea uniforma a incarcarii structurale. In anumite zone, exista reguli privind dimensiunile si tipul de fundatie impus pentru constructiile de tip foisor. Daca sunteti interesat de instalarea unui foisor fara fundatie, va recomandam sa va informati corespunzator.

Iarna, cand riscul de inghet este important, trebuie ca fundatia sa se realizeze mai jos de linia de inghetarea, pentru ca foisorul sa nu se afunde. Va atentionam ca un foisor fara fundatie va avea o durata de viata mai mica decat unul cu fundatie, el prezentand risc de inclinare, de alunecare si deteriorare de la umezeala din sol. Indiferent de tipul de foisor ales, alegeti pentru foisor suprafata plana, uniforma si uscata. Daca aveti piscina, pompa cu apa sau alte echipamente legate de apa, instalati foisorul cat mai departe de acestea.


Cere oferta
0722 207 358
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2024 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram