Solicită ofertă: 
0722 207 358
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Drobeta Turnu Severin

Foisoare lemn Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Drobeta Turnu Severin. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Gradina si curtea pot arata mai spectaculos si pot deveni mai utile daca alegeti sa instalati un foisor din lemn. Aceasta structure de sine statatoare, cu acoperis din diverse materiale si forme, este o aditie excelenta pentru spatiul de la exterior. Foisoarele din lemn sunt constructii care ofera umbra vara si devin locul preferat pentru cinele cu familia si prietenii ori de cate ori este frumos afara. Intrucat exista numeroase modele, cu forme si finisaje diferite, va putem ghida in selectia celui mai potrivit foisor pentru curtea sau gradina dvs.

Adaugarea de terase foisoare din lemn in curti sau gradini este o investitie excelenta. Atat timp cat sunt amplasate corect, foisoarele din lemn pot deveni punctul central de atractie intr-o gradina si sa transforme fundamental in bine curtea sau gradina. Va oferim numeroase modele de foisoare din lemn si va putem consilia atunci cand selectati modelul pentru gradina dvs.

Odata identificat modelul pentru proprietatea dvs, este important sa alegeti si locatia ideala pentru acesta. Un foisor de lemn merita numai daca spatiul sau este practic si usor de utilizat. Daca locatia nu este potrivita, veti folosi rar foisorul din lemn. Daca aveti o gradina spatioasa, puteti amplasa foisorul de lemn intr-o zona intima din care sa puteti admira frumusetea decorului. Daca, in schimb, aveti o curte mai mica, amplasati foisorul intr-un colt, pentru a folosi eficient spatiul ramas. Pentru astfel de detalii si alte informatii despre modelele foisoare va stam oricand la dispozitie.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Construim foisoare in dimensiunile si aspectul dorit de clienti. Atunci cand alegeti modelul de foisor de gradina, analizati scopul acestuia, cata umbrire, intimitate, protectie fata de elemente doriti. Realizam modele foisoare gradina pentru maximiza umbrirea pe timpul zilei, bloca accesul privirilor trecatorilor, feri de ploaie si vant spatiul de sub foisoare.

Recomandam instalarea de foisor gradina lemn pe suprafete solide si plane. Un foisor lemn gradina are nevoie de o suprafata plata ce sa ii sustina greutatea, fara a fi afectata de vant, ploaie si alte elemente naturale. O placa existenta de ciment, o terasa sunt suprafete pe care se poate instala un foisor gradina lemn.

Pe langa locul de instalare, analizati si stilul pentru foisor. Spre exemplu, un foisor gradina modern nu-si va gasi locul pe proprietate cu arhitectura clasica sau rustica. Dimensiunea gradinii in care se va instala foisorul gradina este si ea un factor de considerat in selectia modelului. Daca o gradina spatioasa permite instalarea unui foisor hexagonal, independent, o gradina mai mica va functiona cu un foisor patrat sau dreptunghiular, instalat chiar in spatele casei.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Foisoarele cu gratare nu sunt structuri tipice, ci instrumente care vor transforma total gradina sau curtea. Protejand gratarul de elemente, dar si pe dvs de umbra, foisoarele de gradina cu gratar ofera un spatiu primitor si confortabil in care sa gatiti si sa mancati cu prietenii sau familia. Un foisor cu gratar devine o mini-bucatarie pentru spatiul de la exterior si protejeaza gratarul de soare, ploaie, zapada sau vant. In plus, toate condimentele, instrumentele pentru gatit se pot afla in imediata apropiere.

Detaliile ce se pot adauga la foisoarele de gradina sunt numeroase, urmarind, in principal, o cat mai mare practicalitate pentru acestea. De la cosuri pentru eliminarea gazelor si a fumului si pana la rafturi pentru servire in partile gratarului, carlige pentru agatarea ustensilelor pentru gratar, sunt multe moduri prin care se poate personaliza un foisor modern cu gratar.

Bucurati-va pe deplin de numeroasele beneficii aduse de un foisor cu gratar si alegeti cat mai bine locatia acesturia. Foisoarele de gradina cu gratar trebuie sa fie la distanta de casa (din motive de siguranta), dar si de poarta (sa nu deranjeze zgomotul masinilor si al trecatorilor). Daca foisorul de lemn cu gratar nu poate fi montat in spatele casei, ci doar in fata, aveti grija sa fie opus garajului si caii de acces pentru masini. Consultati-ne oricand pentru detalii despre amenajari foisoare cu gratar.

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Arhitectura moderna este usor de recunoscut de cei mai multi dintre noi, dar identificare poate fi mai dificila cand vine vorba despre structuri mai simple cum sunt foisoarele. Cu toate acestea, un reper important este dat de materiale, metalul si sticla fiind aproape nelipsite in constructiile moderne, inclusiv foisoarele moderne. Pe langa materialele caracteristice, se adauga liniile curate si aerisite, imbinate intr-un design discret si simplu. Barnele si capriorii urmeaza acelasi principiu al simplitatii elegante. Va propunem constructii foisoare moderne la preturi convenabile.

Putem realiza un foisor modern in functie de cromatica si stilul casei si al proprietatii dvs, pentru a se integra cat mai placut in decor. In foisorul modern se pot amplasa piese decorative si de mobilier, instalatii de iluminare si incalzire. Acoperisul pentru constructii foisoare moderne urmeaza nota moderna. Cel mai potrivit material pentru acoperisurile foisoarelor moderne este tigla ceramica, recunoscuta pentru eleganta sa.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Un foisor din lemn in curtea sau gradina dvs este mereu o investitie inspirata si, daca doriti sa va bucurati de confortul acestuia tot anul, alegeti foisorul din lemn inchis. Construim foisoare inchise ce ofera protectie fata de vant, ploaie, praf. Confortul intr-un foisor inchis este inalt si acest spatiu ofera si o buna izolare fonica. Foisorul inchis este ideal daca nu puteti sa il amplasati decat langa poarta si locuiti pe o strada cu circulatie intensa.

Va propunem diverse modele de foisoare inchise ce protejeaza eficient de vant, umiditate, ninsoare. Temperatura ambientala in aceste foisoare este placuta, chiar si cand temperaturile de la exterior sunt scazute. Spre deosebire de alte constructii de relaxare de la exterior care sunt utilizate doar vara, foisoarele din lemn inchise pot fi confortabile 365 de zile din an. Construim un doar foisoare inchise clasice si rustice, ci si foisoare moderne inchise.

Foisoare curte

Foisoare curte

Daca vi se para ca utilizati prea putin curtea si ca aceasta este mai degraba anosta si lipsita de originalitate, luati in calcul instalarea de foisor curte. Punctele de plecare in alegerea unui model sunt bugetul si dimensiunea pentru foisor. Este evident ca un foisor curte mai mare va fi mai scump decat un foisor mai mic. De aceea, stabiliti de la inceput bugetul pentru foisor.

Cand vorbim despre dimensiunea foisorului, trebuie sa o raportam si la dimensiunea curtii. Un foisor mare va sufoca o curte mai mica, in timp ce un foisor mai spatios va fi potrivit intr-o curte mai mare. Daca locul este potrivit, un foisor mai mic poate fi instalat si intr-o curte mai mare, pentru a va bucura de spatiul ramas sau a admira decorul. Luati in calcul si motivul pentru care instalati foisorul cand decideti modelul lui. Daca intentionati ca foisorul sa gazduiasca evenimente festive alaturi de numerosii prieteni, orientati-va catre un foisor mai spatios. Intr-un astfel de foisor vor putea fi amplasate mese de diverse forme, mai multe scaune si chiar o bancuta. Construim foisoare de marimi diverse, in limita bugetului disponibil.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

O etapa importanta in instalarea unui foisor este alegerea acoperisului. Acesta trebuie sa fie in concordanta ca aspect nu doar cu acoperisul casei si al altor structuri prezente pe proprietate, ci si cu specificul climatic al zonei. Alte aspecte care conteaza cand se alege acoperisul foisoare sunt: greutatea materialului, modul de aplicare, costurile asociate, durabilitatea, nevoile de intretinere pentru acoperis.

Considerati si locul de instalare a foisorului cand alegeti foisorul. Cand foisorul este amplasat langa un parau sau alt corp de apa, acoperisul si elementele sale trebuie sa fie din materiale rezistente la umiditate. Daca instalati un foisor cu gratar, materialul acoperisului trebuie sa fie rezistent la foc. Pentru acoperisul de foisor se pot utiliza diverse materiale, dar sindrila bituminoasa este cea mai populara optiune intrucat este ieftina, durabila si usor de montat. Tigla ceramica, tigla metalica, tabla faltuita si policarbonatul sunt alte materiale utilizate pentru acoperis foisoare.

Foisoare terase

Foisoare terase

Profitati la maximum de frumusetea spatiului dvs de la exterior si alegeti sa-l completati cu un foisor terasa. Chiar daca structurile foisoare terase sunt recent aparute, ele sunt deosebit de apreciate pentru capacitatea de a transforma total curtea sau gradina rezidentiala. Un foisor terasa are un aspect special, deschiderea sa invitand la relaxare si confort sporit.

Construim foisoare terase din lemn tratat pentru a rezista la daunatori, raze UV, intemperii. Un foisor terasa asigura protectie inalta la razele prea puternice ale soarelui si de ploaie. Constructiile au lunga durata de viata si folosim materiale de cea mai inalta calitate. Sistemele de prindere sunt trainice (suruburi, ancore chimice, tije metalice, holsuruburi, etc) pentru a optimiza durabilitatea constructiilor.

Foisor rustic

Foisor rustic

Clientii mai putin avizati cred ca toate structurile rustice sunt realizate din lemn. Constructiile rustice precum foisorul rustic nu se reduc doar la material (lemn, de cele mai multe ori), ci au anumite caracteristici. Foisorul rustic este modest, invita la relaxare si creaza o atmosfera calda si nepretentioasa. Construim foisoare rustice la preturi atractive. Culorile sunt naturale si neutre, in tonuri de alb, gri, bej, maro.

Culorile pentru foisoarele rustice nu sunt niciodata puternice; aceste constructii sunt, de multe ori, mai degraba realizate intr-o singura culoare (monocrome). Cele mai populare foisoare rustice in tara noastra sunt foisoarele rustice cu gratare. Ele sunt, mai presus de orice, extrem de functionale, devenind adevarate mini-bucatarii in care oamenii isi primesc musafirii.

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

Mai putin intalnit in zilele noastre, foisorul lemn rotund este un model aparte, unic atat prin aspect, cat si prin provocarile aduse la instalare. Astazi, de fapt, cele mai multe foisoare rotunde sunt poligonale, cu mai multe fete imbinate la unghi mare pentru a lasa impresia unui cerc. Cu toate acestea, foisoarele rotunde sunt ideale in gradinile si curtile mari.

In foisorul rotund se pot instala o masa de picnic, o bancuta, cateva scaune—masa rotunda este cea mai buna alegere! Proiecte accesibile doar tamplarilor experimentati, foisoarele rotunde sunt mereu proiecte complexe. Atat timp cat luati in calcul dificultatile legate de instalare si organizare a spatiului, nu ezitati sa alegeti foisorul rotund—profilul sau este mai mult decat atragator!

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt, poate cele mai relevante modele pentru foisoarele moderne. Intrucat ele permit cea mai facila folosire a spatiului de la interior, foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt printre cele mai cautate modele. Curtile si gradinile rezidentiale sunt completate cel mai adesea cu foisoare patrate si dreptunghiulare.

In interiorul acestor foisoare se pot instala numeroase scaune, mese de forme diverse, balansoare, fara a se pierde din utilitatea spatiului. Mai mult decat atat, piesele de mobilier pot fi lipite de perete pentru a se mai castiga spatiu util. Desi simple ca design, foisoarele patrate si dreptunghiulare se impun prin functionalitate si preturi reduse. Instalarea lor este facila si rapida, ceea ce nu se intampla cu modelele rotunde sau hexagonale.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Poate este surprinzator, dar foisorul hexagonal este o alegere excelenta pentru o curte mica. Cu doar 6 laturi, foisorul hexagonal are un profil atragator si ofera spatiul de folosit mai mult decat alte mdele de foisoare cu aceeasi suprafata.

Foisorul hexagonal implica o instalare dificila, pe care doar tamplarii indemanatici precum cei din echipa noastra o pot finaliza cu precizie. Stabilitatea foisorului hexagonal este greu de egalat de alte tipuri de foisoare. Spectaculos si adecvat in curtile de orice dimensiune, foisorul hexagonal poate deveni principalul punct de atractie pentru o proprietate.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Acoperisurile pentru foisoare pot avea forme diverse. Atunci cand decideti acoperisul de foisor, trebuie sa aveti in vedere nu doar materialul acoperisului casei dvs, ci si aspectul, conditiile meteo tipice regiunii dvs, bugetul disponibil, ce protejeaza foisorul, etc.

Acoperisul in 2 ape este adecvat foisoarelor dreptughiulare. Cu instalare rapida si facila, acest acoperis este ieftin si usor de identificat. Are doua laturi perfect verticale care ajuta la drenarea apei si alunecarea zapezii, dar nu prezinta stabilitate superioara la vanturile puternice. Inainte de instalare, este necesar un studiu pentru a se determina directia curentilor de aer din zona.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Pentru a se instala un acoperis intr-o apa, este nevoie sa se cunoasca nu doar puterea curentilor de aer din zona, ci si cantitatea anuala de precipitatii, tipul de invelitoare. Acest acoperis include doar un versant, a carui inclinare poate varia. Daca se doreste drenarea apei, se alege o inclinare mai mare, in timp ce in zonele cu vanturi puternice se instaleaza o panta mai mica.

Cand se stabileste unghiul de inclinare a foisorului intr-o apa, trebuie analizat si materialul pentru acoperis. Materiale diferite vor necesita unghiuri diferite de inclinare pentru versant. Spre exemplu, tigla ceramica impune panta de cel putin 20 grade, in timp ce panta unui acoperis de tabla faltuita nu poate fi mai mare de 9 grade.

Foisor in patru ape

Asa dupa cum reflecta si numele, acoperisul in 4 ape are 4 versanti (planuri), unite in partea superioara in coama orizontala. Foisorul in 4 ape este versatil si poate fi folosit la munte, la ses, in zonele urbane, precum si in cele rurale. Baza sa poate fi patrata sau dreptunghiulara, ceea ce duce la aparitia a doua modele de foisor in 4 ape: cel in forma de plic si foisorul de tip piramida.

Foisorul in 4 ape cu acoperis plic are 2 ape laterale triunghiulare si 2 ape trapezoidale. Coama centrala si 4 capriori inclinati ajuta la structura de rezistenta pentru acest tip de foisor. Foisorul in 4 ape cu acoperis piramida are toti versantii triunghiulari, uniti in punct central. El are 4 capriori inclinati si o sarpanta ce seamana cu un cort.

Foisor WPC

Foisor WPC

Clientii se indreapta tot mai des spre foisoarele WPC (wood plastic composite) datorita numeroaselor calitati. Acest material este durabil si tratat pentru a rezista la deformare, umezeala si radiatii UV. Un foisor WPC isi pastreaza aspectul si structura multi ani, in ciuda expeunerii la elementele naturale. El nu rugineste, nu mucegaieste, nu se crapa si nu se umfla de la apa.

Realizat cu PVC de calitate superioara, foisorul WPC isi pastreaza culorile fara a fi nevoie de lucrari de intretinere complexe sau scumpe. Clientii isi pot alege culorile si finisajele pentru foisoarele WPC—un motiv in plus pentru achizitie.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand se realizeaza constructii permanente este fundatia. Chiar daca nu reprezinta cel mai important topic pentru clienti, o fundatie stabila din materiale trainice (ciment, caramida, lemn tratat) va prelungi durata de viata a foisorului. Daca decideti sa instalati un foisor fara fundatie, luati aminte la diversele riscuri pe care le prezinta: risc de alunecare, de deteriorare de la umezeala din sol, de inclinare.

Fie ca doriti foisor fara fundatie sau nu, locatia acestuia este esentiala pentru utilitate, durabilitate. Accesul spre foisor, suportul, drenarea, dar si gradul de intimitate sunt cateva dintre multele aspecte care trebuie analizate cand selectati locul pentru foisor. Alegeti suprafete plate, uscate si uniforme pentru foisor pentru a evita inundarea lor. Totodata, nu amplasati foisorul langa structuri sau echipamente legate de apa, precum piscina sau pompa de apa.


Cere oferta
0722 207 358
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2024 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram