Solicită ofertă: 
0736 048 705
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Predeal

Foisoare lemn Predeal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Predeal. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Exista diverse structuri care pot completa curtile si gradinile, dar putine sunt la fel de atragatoare si functionale precum foisoarele lemn. Aceste structuri independente, permanente, cu acoperis pot functiona ca spatii pentru relaxare, umbrire pe timpul verii, loc de desfasurare a meselor festive, etc. Un foisor de lemn are, de cele mai multe ori, un design simplu, instalarea fiind rapida. Daca la inceputurile lor foisoarele erau octogonale, ele au evoluat mult in timp; foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt cele mai raspandite foisoare in zilele noastre.

Tinem cont de precizarile, preferintele si bugetele clientilor si construim modele de foisoare din lemn la dimensiunile si aspectele dorite. Aceste constructii deschise sunt de sine statoare si utilizam lemn si elemente de inalta calitate pentru a fi siguri de trainicia rezultatelor. Foisoarele pot fi completate cu piese decorative si de mobilier, draperii, diverse accente ornamentale.

Rolul unui foisor in curtea sau gradina dvs poate varia de la structura discreta din care va puteti bucura de decor si pana la spatiu pentru mesele festive care atrage privirile vecinilor si musafirilor. Construim modele foisoare variate, la preturi convenabile pentru cei mai multi clienti. Oricare dintre reprezentantii nostri va poate oferi informatiile dorite despre foisoarele de lemn atunci cand ne contactati.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Un foisor de gradina poate fi elementul de originalitate pe care il cautati in gradina dvs. Daca doriti sa petreceti serile de vara afara sau sa aveti un loc de primire la exterior, foisorul de gradina este o investitie inspirata. Pentru ca un foisor lemn gradina sa-si indeplineasca scopul esential, este important sa fie instalat in locatia ideala. Ganditi-va care este locul cel mai potrivit pentru foisor, raportat la dimensiunile gradinii si scopul instalarii foisorului.

Echipa noastra este experimentata si monteaza diverse modele foisoare gradina. Atunci cand examinati numeroasele optiuni, folositi-va de cateva de criterii pentru ca procesul de selectie sa mearga mai repede. Tineti cont de marimea si forma gradinii, motivul instalarii foisorului, bugetul disponibil si stilul proprietatii dvs. Astfel, daca proprietatea dvs urmeaza liniile arhitecturii moderne, cel mai potrivit model este foisorul gradina modern.

Aveti grija ca foisorul sa fie instalat pe suprafete uscate si la nivel. In absenta unor astfel de suprafete, va fi nevoie ca terenul gradinii sa fie pregatit pentru foisor. Plantele si copacii conteaza si ele in alegerea locatiei pentru foisor. Un foisor langa copaci tineri va fi influentat, in timp, de cresterea acestora. Daca in gradina aveti plante care au nevoie de mult soare, trebuie sa amplasati foisorul astfel incat el sa nu le umbreasca, impiedicandu-le cresterea.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Cu dotarile necesare, un foisor cu gratar poate functiona ca o bucatarie de exterior. El este creat pentru a putea include gratarul, piese de mobilier, rafturi pentru depozitarea condimentelor si a uneltelor de gatit. Foisorul cu gratar nu este identic unui model standard, intrucat partile sale sunt deschise din motive de siguranta, permitand fumului de gratar sa iasa.

Foisoarele de gradina cu gratar vor avea dimensiunile in concordanata cu forma, dimensiunile curtii si stilul proprietatii. Avem grija sa ne incadram in bugetul stabilit. Daca aveti o proprietate cu linii moderne, va recomandam sa alegeti un foisor modern cu gratar. Valoarea unui foisor cu gratar este importanta, el fiind locul in care gatiti in timp ce musafirii va stau alaturi pe o bancuta. Fumul va iesi prin partile laterale deschise, confortul si siguranta nefiind afectate.

Realizam rapid si la pret convenabil foisoare cu gratare pentru curti si gradini de orice dimensiuni. Ele sunt completari importante pentru o proprietate, amplificandu-i valoarea functionala si estetica. Pentru nivel inalt de siguranta cu amenajarile foisoare cu gratar, montam sisteme de detectie a fumului. Totodata, pentru mai multa siguranta, va recomandam sa aveti mereu la indemana un stingator de foc.

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Intrucat exista numeroase stiluri arhitecturale, un ochi mai putin avizat poate intampina dificultati in identificarea constructiilor moderne. Un foisor modern se caracterizeaza prin linii curate si minimaliste, fara ornamente aditionale. Aspectul foisorului este in general uniform, soft si consistent.

Acoperisul unui foisor modern este mai degraba amplasat mai jos, asimetric. Construim foisoare moderne cu elemente din sticla si metal—materiale specifice arhitecturii moderne. Se pot adauga si elemente din materiale traditionale, precum lemnul, caramida, piatra. Spatiul unui foisor modern este, in general, generos, iar delimitarea spatiului este fluida si naturala. Fata de alte tipuri de foisoare, foisorul modern este unul care are stransa legatura cu spatiul de instalare, integrandu-se discret.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Foisoarele inchise au numeroase calitati ceea ce explica popularitatea lor in crestere. Un foisor inchis nu este doar un refugiu de vremea ploioasa, soarele puternic sau insectele iritante, dar si o extensie completa a casei. El poate fi utilizat atat pentru a lua masa, cat si ca spatiu intim in care va reuniti cu prietenii. Unii aleg sa foloseasca foisorul inchis si ca birou de gradina.

Cand alegeti modelul de foisor, trebuie sa urmariti numeroase aspecte. Chiar daca bugetul poate fi un factor decizional pentru multi clienti, va incurajam sa nu uitati de scopul instalarii, forma si dimensiunea gradinii de instalare, precum si stilului dorit pentru foisor. Executam foisoare moderne inchise la preturi convenabile pentru clienti, dar alte stiluri de foisoare. Varietatea de modele de foisoare inchise poate fi intimidanta pentru unii clienti, dar va stam la dispozitie pentru a va ghida in selectia foisorului.

Foisoare curte

Foisoare curte

Cu toate ca modelul de foisor este important in succesul investitiei, nu trebuie sa minimizati rolul locatiei pentru foisor. Amplasat neadecvat, foisorul poate sa devina o structura prea putin folosita, investitia nemafiind profitabila. Urmariti intotdeauna sa instalati foisorul astfel incat sa indeplineasca optim scopul pentru care a fost montat.

Daca doriti cat mai multa intimitate, amplasati foisorul cat mai departe de casa. Daca nu doriti sa va ploua foarte mult cand intrati sau iesiti din foisor, instalati-l cat mai aproape de casa. Ganditi-va si la momentul zilei in care veti folosi mai mult foisorul, precum si la dimensiunea curtii. Foisorul nu trebuie sa acopere mai mult de un sfert din curte. Instalati foisorul in colt sau lipit de gard daca aveti o curte mica—un foisor patrat este ideal pentru curtile mici.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

Cel mai utilizat material pentru acoperisurile de foisoare este sindrila bituminoasa. Acest material este usor de instalat si are o lunga durata de viata. In plus, vine in culori variate pentru ca acoperisul sa completeze cat mai atragator foisorul si sa se potriveasca si cu acoperisul casei sau al altor structuri de pe proprietate.

Exista diverse materiale ce se pot folosi la acoperisurile de foisoare, dar nu uitati bugetul disponibil pentru acestea. In timp ce anumite materiale sunt mai ieftine (policarbonatul, tabla faltuita, materialele acrilice), altele sunt mai scumpe si putin accesibile clientilor cu bugete limitate. Spre exemplu, tigla ceramica si tigla metalica sunt printre cele mai durabile si mai atragatoare materiale de acoperis, dar vor aduce cheltuieli importante.

Foisoare terase

Foisoare terase

Daca va simtiti lipsit de inspiratie si nu stiti cum sa dati utilitate gradinii sau curtii dvs, luati in calcul instalarea de foisor terasa. Mai recente ca si concepte in constructie, foisoarele terase sunt structuri deschise care va permit sa va bucurati cat mai mult de frumusetea spatiului de exterior al proprietatii dvs. Folosim doar lemn de inalta calitate, cu rezistenta la daunatori, raze UV, vreme nefavorabila.

Acordam atentie tuturor detaliilor pentru ca foisoarele terase sa dureze la fel de mult ca si casele pe care le completeaza. Stabilitatea si trainicia acestor structuri se obtine si prin folosirea de sisteme de prindere de lemn solide: conexpand, ancore chimice, suruburi, holsuruburi, tije metalice, etc. Dupa instalarea de foisor terasa, veti putea sa il echipati cu piesele de mobilier dorite, piese decorative, instalatii de iluminare si chiar de incalzire.

Foisor rustic

Foisor rustic

Atunci cand vorbim despre stilul rustic, orice element modern este eliminat. Cu un foisor rustic, nu veti vedea linii geometrice, stridente si nu se vor folosi materiale moderne precum metal, plastic, fibre sintetice. Tot ce tine de natural este intalnit in designul unui foisor rustic.

Va propunem constructii foisoare rustice contemporane, in care elementele de pamant ale stilului rustic traditional sunt imbinate cu liniile curate din stilul modern. Se obtin modele contemporane, usoare, diferite de cele rustice clasice, in general mai greoaie si mai inchise la culoare. Pentru un stil natural, deschis si mai ancorat in zilele noastre, luati in calcul foisorul rustic contemporan.

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

Putine foisoare au puterea de a oferi note calde si romantice asa cum o face foisorul rotund. Simpla instalare a uunui foisor lemn rotund poate transforma gradina dintr-una banala, intr-un spatiu sofisticat si elegant. Serile romantice in gradina sunt de neuitat cand decorul este completat de foisoarele lemn rotund.

Intrucat foisoarele din lemn rotund presupun realizarea unor unghiuri dificile, instalarea acestora se adreseaza cu precadere tamplarilor experimentati. Realizam cu precizie foisor lemn rotund la pret convenabil. Inainte de instalarea unui astfel de foisor, luati aminte la organizarea spatiului, ceva mai dificila cu acest foisor. Va fi nevoie sa va indreptati spre mese rotunde si piese de mobilier cat mai eficient imbinate pentru a folosi spatiul limitat al acestui foisor.

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoarele patrate si dreptunghiulare ofera mai multa versatilitate la organizarea spatiului fata de un foisor rotund. Un foisor patrat inseamna, insa, si un risc mai mare de deteriorare la vanturi puternice. Foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt tot mai raspandite, fiind usor de construit si mult mai flexibile la organizarea spatiului.

Intr-un foisor patrat sau dreptunghiular veti putea monta mai multe piese de mobilier decat intr-un foisor rotund cu suprafata similara. Mai mult decat atat, acestea pot fi lipite de perete, pentru a ramane si mai mult spatiu de folosit. Dupa echiparea corespunzatoare, foisoarele patrate si dreptunghiulare pot functiona ca mini-bucatarii, sufragerii, locuri de joaca.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Cu un aspect estetic spectaculos, foisorul hexagonal nici nu are nevoie de alte calitati pentru a convinge spre achizitie. Atunci cand este bine instalat (unghiurile sale dificile pot pune probleme tamplarilor mai putin experimentati!) Si intretinut corespunzator, foisorul hexagonal poate infrumuseta gradina sau curtea de instalare.

Foisoarele hexagonale pot fi ornamentate cu panouri din lemn sparte sau balustrade si mai apoi decorate cu plante cataratoate—impactul vizual final va fi puternic! Se pot monta si plase pentru a se bloca accesul insectelor. In zonele cu temperaturi mai scazute, foisoarele hexagonale pot fi completate cu panouri de sticla si instalatii de incalzire, devenind spatii folosibile tot anul.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Cu doua laturi inclinate care pleaca dintr-o coama centrala, alcatuind un triunghi, acoperisul in 2 ape este unul dintre cele mai raspandite tipuri de acoperis. Datand inca din Grecia Antica, acest acoperis este simplu de instalat, ceea ce explica popularitatea foisorului in 2 ape.

Cu o buna drenare a apei pluviale, dar rezistenta mai mica la vanturile intense, foisorul in 2 ape este o alegere adecvata in multe aplicatii. Pantele sale pot avea lungime si suprafata diferite, iar baza sa poate fi patrata sau dreptunghiulara. Chiar daca montajul se realizeaza repede, este nevoie de un studiu de determinare a directiei curentilor de aer inainte de instalare.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Unul dintre cele mai simple si mai simplu de recunoscut foisor este foisorul intr-o apa. Trebuie sa precizam ca vorbim despre un foisor diferit de terasa, care are acoperis perfect orizontala. In cazul foisorului intr-o apa, inclinarea pentru versant variaza, putand fi mai mult sau mai putin abrupta.

Estetic vorbind, foisorul intr-o apa se evidentiaza cu aerul modern, dat de aspectul sau asimetric. Instalarea sa este rapida si mai ieftina decat cu alte modele de foisoare. Materialul folosit la acoperis, cantitatea anuala de precipitatii, intensitatea curentilor de aer din zona sunt cativa dintre factorii care conteaza in stabilirea inclinarii versantului. Astfel, un acoperis din tigla metalice implica inclinare de minim 9 grade, in timp ce un acoperis din tigla ceramica va avea nevoie de inclinare de cel putin 20 de grade.

Foisor in patru ape

Compus din 4 versanti uniti prin coama centrala in zona superioara, foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai complexe modele din punctul de vedere al instalarii. Echipa noastra acopera cat mai multe detalii in etapa de pregatire pentru ca structura finala sa aiba stabilitate si o durata de viata cat mai mare.

Centrul de greutate al foisorului in 4 ape este solid, putand duce materiale grele. Baza foisorului poate fi patrata sau dreptunghiulara si diferentiindu-se doua modele: de tip plic si de tip piramida. La foisorul de tip plic, 2 versanti sunt trapezoidali si 2 sunt triunghiulari, in timp ce la modelul piramidal, toti versantii sunt triunghiulari. Daca sunteti in cautarea unui foisor cat mai trainic, alegeti foisorul in 4 ape.

Foisor WPC

Foisor WPC

Unul dintre materialele tot mai cautate in constructii este WPC (Wood Plastic Composite). Folosit pentru placi de terase, garduri, laterale de piscine, acest material se impune cu multele sale calitati. Avand in compozitie PVC de inalta calitate si faina de lemn, materialul WPC seamana cu lemnul si imprumuta din calitatile sale.

Un foisor WPC este durabil, nu crapa si nu se deterioreaza usor. El este prietenos cu mediul, calduros in mod natural si isi mentine aspectul in ciuda expunerii la elementele naturale. Foisorul WPC poate fi personalizat in culorile dorite si nu necesita revopsire.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Structurile permanente de tipul foisoarelor necesita fundatie sau placa pentru sustinerea structurii. Fundatia ajuta la distribuirea uniforma a incarcarii structurale. Daca in regiunea dvs exista reguli legate de dimensiunea si tipul de fundatie necesara pentru foisor, este important sa va conformati.

Din cauza inghetarii care are loc iarna in cele mai multe regiuni, fundatia trebuie sa fie sub linia de inghetare pentru a nu se produce afundarea. Riscul deteriorarii de la umezeala din sol, al alunecarii si inclinarii este mare cu un foisor fara fundatie, de aceea locatia lui este esentiala pentru stabilitate. Fie ca instalati un foisor cu sau fara fundatie, urmariti ca acesta sa fie instalat pe suprafete uscate, plate, uniforme, indepartate de piscina, pompa de apa sau alte echipamente legate de apa.

.


Cere oferta
0736 048 705
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2024 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram