Solicită ofertă: 
0736 048 705
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Pucioasa

Foisoare lemn Pucioasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Pucioasa. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Clientii aflati in cautarea de structuri permanente cu acoperis pentru curte si gradina se indreapta cel mai mult spre foisoare lemn. Aceste structuri de sine statatoare sunt ideale pentru delimitarea unor spatii de relaxare, umbrire, sau diverstiment in curtea sau gradina rezidentiala. Daca in forma sa initiala era octognal, foisorul lemn actual este, de cele mai multe ori, patrat sau dreptunghiular.

Compania noastra realizeaza numeroase foisoare din lemn, in dimensiunile, formele si finisajele dorite de clienti. Construim modele de foisoare din lemn la preturi convenabile pentru cei mai multi clienti. Durabilitatea structurilor este impresionanta, intrucat folosim lemn de cea mai buna calitate si acordam atentie tuturor detaliilor. Pentru a amplifica gradul de intimitate, putem completa foisoarele din lemn cu draperii, panouri de lemn sculptat, etc.

Intr-o curte sau gradina, un foisor poate functiona ca punctul central care capteaza atentia (o structura ce poate fi reperata si apreciata), sau poate fi amplasat intr-o zona a proprietatii pentru a se putea admira peisajul, dar si oferi umbra in zilele prea insorite. Construim modele foisoare diverse, la preturi accesibile pentru cei mai multi clienti. Pentru informatii suplimentare despre foisoarele de lemn, apelati cu incredere la echipa noastra.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Un foisor de gradina este o aditie excelenta la gradina rezidentiala, devenind locul ideal pentru mesele festive alaturi de prieteni sau spatiul preferat pentru cinele de vara in familie. Pentru a va bucura cat mai mult de beneficiile aduse de un foisor lemn gradina, trebuie sa alegeti cat mai inspirat locatia lui. Unde va arata cel mai bine foisorul in gradina dvs.? Ce forma s-ar potrivi cel mai bine pe proprietatea dvs. ?

Technicienii nostri sunt indemanatici si instaleaza cu succes diverse modele foisoare gradina. Cand alegeti foisorul de gradina, trebuie sa va folositi de anumite repere pentru ca selectia sa fie mai usoara. Plecand de la un buget, luati aminte la forma si dimensiunea gradinii, scopul foisorului, dar si stilul proprietatii dvs. Spre exemplu, un foisor gradina modern functioneaza cel mai bine cu o casa cu arhitectura moderna.

Alegeti suprafetele uscate si la nivel din gradina pentru foisorul de gradina. Daca nu exista o zona plata in gradina, terenul va putea fi pregatit in acest sens. Nu uitati de plantele si copacii din gradina. Unde se afla in gradina? Copacii sunt o sursa naturala de umbrire, dar este bine sa amplasati foisorul departe de copacii aflati in crestere. Daca aveti plante care necesita multa lumina solara, aveti grija ca foisorul de gradina sa nu le umbreasca, afectandu-le cresterea.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Un foisor cu gratar este similar unei bucatarii de exterior si este, de obicei, astfel gandit pentru a gazdui gratarul, masa, cateva piese de mobilier si cateva rafturi pentru depozitarea condimentelor si a uneltelor de gatit. Un foisor cu gratar difera de unul clasic, intrucat partile sale laterale sunt deschise pentru a permite fumului de gratar sa iasa.

Foisoarele de gradina cu gratar pot fi realizate in functie de dimensiunile curtii, stilului proprietatii, bugetului disponibil. Spre exemplu, foisor modern cu gratar este un pas important in completarea unei proprietati moderna, nepotrivindu-se intr-o curte rustica. Foisorul cu gratar este folosit atunci cand gatiti, in timp ce musafirii se relaxeaza pe bancuta montata inauntru. Nu trebuie sa va faceti griji pentru acumularea fum, intrucat acesta va iesi prin partile laterale deschise.

Analizati instalarea de foisoare cu gratare pentru curti sau gradini. Ele ofera umbra cand gatiti vara si protejeaza gratarul, invitatii si celelalte bunuri de elementele naturale. Pentru amenajari foisoare cu gratar cat mai sigure, instalati sisteme de detectie a fumului si aveti la indemana stingator de foc pentru protectie sporita.

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Stilurile arhitecturale sunt diverse, iar clientii mai putin informati au nevoie de repere pentru a identifica, spre exemplu, un foisor modern. Caracteristice constructiilor moderne sunt liniile aerisite si minimaliste. Un foisor modern nu este ornamentat si are un aspect mai degraba discret, curat si uniform.

Anumite materiale sunt specifice arhitecturii moderne, iar metalul si sticla sunt aproape de nelipsit la foisoarele moderne. Pot fi, insa, folosite si materiale clasice precum lemn, piatra sau caramida. Foisorul modern este de regula spatios si poate fi completat cu piese decorative si de mobilier moderne. Pentru a fi cat mai aproape de stilul modern, foisorul modern trebuie sa aiba cel mai potrivit acoperis—tigla ceramica este reprezentativa in acest sens. Foisorul modern are un profil subtil, functionand armonios cu decorul.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Cand vine vorba despre confort termic sporit, foisoarele inchise nu pot fi egalate de cele deschise. Un foisor inchis protejeaza nu doar soarele arzator, ci si de ploaie, vant, insecte. El devine o extensie a casei si poate fi echipat pentru a functiona ca loc pentru mesele zilnice, spatiu de primire a musafirilor. Sunt clienti care transforma foisorul inchis in birou de gradina.

Cand selectati modelul de foisor, va sugeram sa luati aminte la anumite elemente. Multi clienti aleg foisorul in functie de buget, dar va recomandam sa nu uitati de functia foisorului, dimensiunea si forma gradinii, stilul casei. Realizam foisoare moderne inchise, rustice, clasice pentru integrarea cat mai placuta in curtea rezidentiala. Stim ca modelele de foisoare inchise sunt numeroase, procesul selectiei devenind greoi pentru multi. Suntem gata oricand, insa, sa va sprijinim in identificarea modelului ideal de foisor inchis.

Foisoare curte

Foisoare curte

Completarea curtii cu un foisor este un pas spre amplificarea utilitatii, aspectului, dar si valorii materiale a proprietatii. Selectia modelului de foisor curte este importanta, dar la fel de importanta este si alegerea locatiei. Daca foisorul nu este usor de accesat, riscati sa folositi foisorul mult mai putin, investitia devenind prea putin utila. Cand decideti locati pentru foisor, urmariti ca ea sa fie in concordanta cu motivul pentru care instalati foisorul.

Astfel, un foisor instalat pentru crearea unei zone intime va functiona mai bine instalat mai departe de casa. Daca doriti sa ajungeti cat mai repede la foisor, instalarea sa langa casa pare mai potrivita. Analizati dimensiunea curtii, momentul zilei in care anticipati ca veti folosi mai mult foisorul. Va precizam ca un foisor nu trebuie sa depaseasca mai mult de un sfert din curte. Intr-o curte mica, foisorul va functiona cel mai bine intr-un colt, iar forma patrata va fi cea mai potrivita.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

Cele mai multe acoperisuri de foisor sunt realizate cu sindrila bituminoasa. Materialul este usor de montat, durabil in timp si are pret convenabil. Sindrila bituminoasa are aspecte variate si clientii pot alege culorile in functie de acoperisul casei si al altor structuri prezente in curte sau gradina.

Va puteti alege dintre diverse materiale pentru acoperisurile de foisoare. Unii clienti aleg bugetul ca si criteriu esential de selectie, dar va recomandam sa nu uitati nici de stilul proprietatii sau tipul de acoperis. Policarbonatul, tabla faltuita, materialele acrilice sunt materiale pentru clientii cu bugete limitate. Daca, insa, aveti un buget mai generos, va sugeram sa alegeti tigla ceramica sau tigla metalica—ideale pentru proprietatile moderne.

Foisoare terase

Foisoare terase

Profitati cat mai mult de spatiul gradinii prin instalarea de foisor terasa. Fata de alte modele, foisoarele terase sunt ceva mai noi si castiga tot mai mult in popularitate. Aceste structuri deschise sunt realizate din lemn de calitate superioara si rezista la raze UV, vreme potrivnica, daunatori.

Urmarim sa realizam cat mai precis fiecare etapa din instalarea de foisoare terase pentru ca durata lor de viata sa fie cat mai lunga. Utilizam sisteme de prindere de lemn solide (tije metalice, conexpand, suruburi, holsuruburi, ancore chimice, etc) pentru ca structurile rezultate sa fie cat mai stabile si mai solide. Instalarea de foisor terasa se poate finaliza cu montajul de mese, scaune, fotolii, canapele, piese decorative si chiar instalatii de incalzire si iluminare.

Foisor rustic

Foisor rustic

Exista multe elemente specifice stilului rustic, dar absenta elementelor moderne este una dintre cele mai usor de remarcat. La un foisor rustic, nu exista linii geometrice, glaciale si nu se apeleaza la materiala moderne precum metal, fibre estetice, plastic. „natural” este termenul care defineste cel mai bine foisorul rustic.

Daca doriti, putem realiza constructii foisoare contemporane, in care se combina elemente rustice traditionale cu linii aerisite specifice stilului modern. Foisoarele rezultate sunt contemporan rustice, usoare si mai aerisite decat cele clasice rustice, care tind sa fie greoaie si inchise la culoare. Va sugeram sa acordati atentie unui foisor rustic contemporan, daca nu va atrage stilul rustic traditional.

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

Daca vi se pare ca gradina sau curtea dvs are un aspect prea glacial, puteti instala un foisor rotund. Liniile sale vor incalzi spatiul de la exterior; o gradina cu foisor lemn rotund nu este niciodata banala, ci dimpotriva, speciala si primitoare. Sa nu uitam ca, atunci cand ne imaginam un decor romantic, foisorul lemn rotund este de nelipsit!

Foisoarele lemn rotund sunt proiecte complexe, putini tamplari avand indemanarea necesara realizarii lor. Echipa noastra are tamplari experimentati care realizeaza precis imbinarile cu unghiuri dificile ale foisorului rotund. Intrucat organizarea spatiului intr-un foisor rotund este mai dificila (folositi masa rotunda pentru a castiga spatiu), va sugeram sa analizati pe indelete instalarea acestui foisor.

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Spre deosebire de foisorul rotund care poate ingreuna folosirea eficienta a spatiului, foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt cele mai flexibile. Astfel, spatiul in aceste tipuri de foisoare poate fi folosit cu usurinta, motiv important pentru clientii care le aleg. Trebuie sa aveti in vedere ca foisoarele patrate si dreptunghiulare nu sunt cele mai rezistente structuri la vanturile puternice.

Flexibilitatea in organizarea spatiului, instalarea simpla si rapida, precum si costurile reduse sunt calitatile esentiale pentru foisoarele patrate si dreptunghiulare. In aceste foisoare vor putea fi amplasate mai multe scaune, mese de forme diverse, canapele, fotolii, balansoare. Piesele de mobilier pot fi instalate langa perete, pentru a ramane cat mai mult spatiu util. Odata completate cu accesorii, echipamente, foisoarele patrate si dreptunghiulare pot functiona ca si sufragerii, bucatarii de vara, locuri de joaca, etc.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Cu un aspect estetic spectaculos, foisorul hexagonal nici nu are nevoie de alte calitati pentru a convinge spre achizitie. Atunci cand este bine instalat (unghiurile sale dificile pot pune probleme tamplarilor mai putin experimentati!) Si intretinut corespunzator, foisorul hexagonal poate infrumuseta gradina sau curtea de instalare.

Foisoarele hexagonale pot fi ornamentate cu panouri din lemn sparte sau balustrade si mai apoi decorate cu plante cataratoate—impactul vizual final va fi puternic! Se pot monta si plase pentru a se bloca accesul insectelor. In zonele cu temperaturi mai scazute, foisoarele hexagonale pot fi completate cu panouri de sticla si instalatii de incalzire, devenind spatii folosibile tot anul.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Acoperisul in 2 ape este compus din doua laturi inclinate, care incep intr-o creasta centrala si alcatuiesc un triunghi. Acest acoperis asigura o buna drenare a apei, dar nu este cea mai solida optiune pentru regiunile cu vanturi puternice. Acoperisul in 2 ape este utilizat inca din Grecia Antica, simplitatea instalarii fiind un argument pentru multi clienti.

Pantele acoperisului pot sa nu aiba aceeasi lungime si suprafata, iar foisorul in 2 ape poate fi la baza patrat sau dreptunghiular. Cu toate ca instalarea acestui foisor decurge repede, ea nu poate fi inceputa pana nu se identifica directia curentilor de aer din zona de instalare.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Foisorul intr-o apa este usor de recunoscut, el avand o singura latura inclinata. Va atentionam ca acest foisor nu este cel de tip terasa, care are suprafata acoperisului perfect orizontala. La foisorul intr-o singura apa, unghiul de inclinare (panta) poate fi mai mult sau mai putin aprupta. Inclinarea depinde de puterea curentilor de aer din zona, materialul utilizat, cantitatea anuala de precipitatii, etc.

Aspectul asimetric ofera o nota moderna foisorului intr-o apa. Acest foisor are instalare rapida si este mai ieftin decat alte tipuri de foisoare. Materialul este important cand se determina inclinarea pentru versant. Daca tigla ceramica necesita inclinare de minim 20 de grade, un acoperis din tigla metalica va avea nevoie de cel putin 9 grade la unghiul de inclinare.

Foisor in patru ape

Pana si cei mai indemanatici constructori pot intampina dificultati in realizarea de foisoare in 4 ape. Construim foisoare in 4 ape cu precizie si urmam pasi specifici pentru a obtine structuri cat mai trainice si pentru a ne incadra in limitele bugetului stabilit.

Foisorul in 4 ape are 4 laturi unite in zona superioara printr-o coama centrala. Centrul sau de greutate este solid si suporta greutatile materialelor. Baza acestui foisor poate fi patrata sau dreptunghiulara, diferentiindu-se foisorul de tip plic si cel de tip piramida. Foisorul de tip plic are 2 ape laterale in forma de trapez si 2 in forma de triunghi. La modelul piramidal, toate cele 4 ape laterale sunt triunghiulare. Pentru trainicia sa, acoperisul in 4 ape este mult apreciat peste tot in lume, fiind folosit la scara larga.

Foisor WPC

Foisor WPC

WPC (Wood Plastic Composite) este un material folosit pentru garduri, alei, placi de terase, lateralele piscinei si transforma spatiile de la exterior in zone primitoare. Un foisor WPC este durabil, materialul continand lemn si PVC. Aspectul sau este similar lemnului si WPC este apreciat pentru usurinta la instalare. Este un material care nu crapa, fiind excelent in constructia de foisoare.

Combinand calitatile lemnului si PVC-ului, materialul WPC este prietenos cu mediul, rezistent la conditiile meteo, calduros in mod natural si extrem de versatil. Un foisor WPC poate fi realizat in culorile si finisajele dorite si isi mentine aspectul initial pentru mult timp. Spre deosebire de lemn, un foisor WPC nu necesita revopsire.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Asemeni celor mai multe constructii permanente, foisorul are nevoie de o fundatie. Fie ca este vorba de fundatie sau placa, ea este importanta pentru distribuirea uniforma a incarcarii structurale si pentru sustinerea scheletului de lemn. Este posibil ca, in zona in care locuiti, sa existe reglementari privind instalarea de foisor fara fundatie. Pentru a fi siguri de legalitatea acesteia, dimensiunile si formele pe care le poate lua, va recomandam sa va informati cat mai bine.

Din cauza inghetului, este bine ca fundatia sa fie sub linia de inghetare—se evita ingroparea foisorului. Un foisor fara fundatie are risc de inclinare, alunecare si alterare din cauza umiditatii din sol. Locatia pentru foisor este mereu importanta pentru stabilitatea si durabilitatea acestuia, fie ca are sau nu fundatie. Alegeti mereu suprafete plane, uniforme, uscate, departe de echipamentele cu apa (pompa de apa, piscina).


Cere oferta
0736 048 705
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2024 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram