Solicită ofertă: 
0722 207 358
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Reghin

Foisoare lemn Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Reghin. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Foisoarele lemn sunt structuri permanente independente, cu acoperis, care infrumuseteaza si dau functionalitate gradinii si curtii. Un foisor lemn poate functiona ca spatiu intim pentru relaxare, locul preferat de umbrire vara sau spatiul in care petreceti mesele festive cu prietenii. Construim foisoare din lemn la dimensiunile, formele si aspectele solicitate de dvs., in limitele bugetului stabilit.

Instalarea de terase foisoare din lemn este un pas important in cresterea valorii estetice si functionale a spatiilor de exterior. Pentru a se obtine maximul din aceasta instalare, trebuie ca locul pentru foisoarele din lemn sa fie cel mai potrivit. Ganditi-va, pe indelete, de ce doriti sa instalati foisorul, cum este accesul catre acesta, cum functioneaza el cu plantele, copacii si alte structuri prezente pe proprietate. Va oferim variate modele de foisoare din lemn si va putem sprijini in procesul de selectie.

Pentru a va bucura pe deplin de foisor, considerati cat mai multe aspecte de la modelul ales pana la locatia de instalare. Luati aminte la forma si dimensiunii curtii si proportionati adecvat foisorul. Intr-o curte micuta, un foisor patrat amplasat in colt este cea mai buna decizie. Dar un foisor micut poate functiona si intr-o curte mai spatioasa, cand se doreste utilizarea spatiului pentru activitati de divertisment. Contactati-ne oricand pentru alte informatii despre modele foisoare, costuri, recomandari privind locul de instalare, etc.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Construim foisoare de gradina la forma, dimensiunile si culorile pe care le solicitati. Pentru ca procesul de selectie sa se deruleze mai usor, va sugeram sa folositi anumite criterii. Multi clienti utilizeaza pretul pentru a identifica cel mai adecvat model de foisor de gradina, dar trebuie sa analizati si motivul pentru care instalati foisorul, nivelul de umbrire si intimitate urmarit, forma si dimensiunea gradinii, etc. Va propunem o paleta vasta de modele foisoare capabile sa opreasca atat razele soarelui, cat si ploaia, vantul, frunzele, etc.

Pentru a asigura trainicia pentru foisorul lemn gradina, trebuie ca suprafata de instalare sa fie plata, solida, uscata si uniforma. Instalarea va decurge rapid daca in gradina aveti deja o astfel de suprafata. Daca nu, va fi necesara pregatirea terenului pentru a se realiza suprafata adecvata instalarii de foisor.

Nu uitati de stilul pentru foisor, care trebuie sa se imbine cat mai armonios cu proprietatea dvs. Intr-o gradina moderna, cel mai adecvat va fi un foisor gradina modern. Un foisor rustic va fi o prezenta nepotrivita intr-o astfel de gradina. Analizati forma si marimea gradinii cand selectati modelul de foisor. Un foisor hexagonal se va potrivi atat intr-o gradina micuta, cat si intr-una mai spatioasa. Daca gradina dvs este micuta, mai potrivit va fi foisorul patrat si nu cel rotund.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Foisorul cu gratar difera de cel standard prin dotarile si functionalitatea sa. Echipat in mod corespunzator, acest foisor poate functiona si ca bucatarie de vara. Foisoarele de gradina cu gratar permit utilizarea gratarului chiar si pe timp de ploaie, ele oferind protectia adecvata. In realizarea acestor foisoare, se impun anumite conditii, precum scoaterea cosului in afara foisorului, construirea gratarului la distanta de mobilier, absenta partilor laterale (pentru a se elimina eficient fumul), instalarea de sisteme de detectie a fumului.

In foisorul cu gratar pot fi instalate rafturi pentru depozitarea uneltelor de gatit, a condimentelor, precum si a mobilierului. Intr-o curte cu aspect modern, foisorul modern cu gratar va fi cea mai inspirata alegere. Va puteti alege forma, dimensiunile, culorile si finisajele pentru foisor, in concordanta cu stilul proprietatii dvs.

Un foisor cu gratar devine inutil daca nu este amplasat in locul potrivit. Pentru a fi cat mai sigur cand este folosit, foisorul cu gratar trebuie sa fie instalat departe de casa, dar si de poarta (zgomotul stradal ar putea sa altereze nivelul de confort). Ideal, foisorul de lemn functioneaza in spatele casei. Daca, insa, nu este posibila instalarea lui decat in fata casei, urmariti sa fie montat opus garajului si casii de acces pentru vehicule. Pentru amenajari foisoare cu gratar la preturi convenabile, contactati echipa noastra oricand.

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Identificarea constructiilor moderne nu este dificila, cele mai multe dintre ele fiind realizate din metal si sticla (materiale esentiale in constructiile moderne). Un foisor modern este construit mai ales cu sticla si metal, dar poate include si elemente din piatra, lemn, caramida. Barnele si capriorii au linii simple si constructiile foisoare moderne atrag prin design-ul simplu si aerisit, lipsit de ornamente.

Daca aveti o curte sau o gradina moderna, cea mai potrivita completare este un foisor modern. Spatios si usor de realizat, foisorul modern se poate completa cu piese decorative si de mobilier, pentru a deveni cat mai functional. In ceea ce priveste acoperisul, cel mai adecvat pentru foisorul modern este cel din tigla ceramica. Poate cel mai scump material de acoperis, tigla ceramica este si cel mai durabil si cel mai elegant, aspectul sau sofisticat fiind ideal pentru foisorul modern.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Daca doriti o structura pentru spatiul exterior pe care sa o folosit indiferen de conditiile de vreme, va propunem foisorul lemn inchis. Construim foisoare inchise ce pot fi utilizate pe tot parcursul anului. Un foisor inchis nu doar umbreste, ci protejeaza si de ploaie, umezeala, praf, vant, insecte iritante. Daca este completat cu instalatii de incalzire, foisorul inchis devine un spatiu la fel de confortabil si calduros ca spatiul de la interiorul resedintei.

Foisoarele din lemn pot fi completate cu instalatii de iluminare, mobilier, piese decorative pentru a deveni confortabile si practice, indiferent de vremea de afara. Ele asigura o buna izolare fonica, multi clienti folosind foisorul inchis ca si birou de gradina, spatiu de luat masa, sufragerie, etc. Construim foisoare moderne inchise, foisoare clasice, rustice, etc.

Foisoare curte

Foisoare curte

Oferiti curtii dvs elementul de originalitate cautat prin instalarea unui foisor curte. In catalogul nostru exista modele variate de foisoare curte la preturi convenabile, in dimensiunile si forma dorita. Personalizam foisorul in culorile, forma si dimensiunile solicitate, pentru a se integra cat mai armonios in curtea dvs.

Dimensiunea foisorului trebuie raportata la dimensiunea curtii. De regular, un foisor nu trebuie sa depaseasca mai mult de un sfert din dimensiunea curtii. Daca un foisor mic poate fi montat intr-o curte mai generoasa, un foisor mare va sufoca o curte de mici dimensiuni. In plus, forma pentru foisor este importanta—un foisor patrat functioneaza mai bine decat unul rotund intr-o curte micuta. Va putem oferi cand ne contactati si alte informatii despre foisoare curte.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

Cele mai multe acoperisuri trebuie sa protejeze de razele soarelui, vant, ploaie, zapada si acoperisurile de foisoare nu reprezinta o exceptie. Pentru acoperisuri foisor se pot folosi diverse materiale, sindrila bituminoasa fiind cel mai popular dintre ele. Ea este ieftina, usor de instalat si durabila. Cand alegeti materialul de acoperis, trebuie sa fiti atenti si la acoperisul casei dvs. O casa cu tigla ceramica nu se va imbina placut cu un foisor cu acoperis din tabla faltuita.

Tigla ceramica este cel mai scump material de acoperis, dar se impune cu eleganta si durata sa de viata. Tigla metalica este apreciata pentru impermeabilitate, iar tabla faltuita este o optiune sigura pentru clientii cu bugete limitate. Policarbonatul este un alt material folosit la acoperisurile de foisoare.

Foisoare terase

Foisoare terase

Mai recent aparute in domeniul constructiilor, foisoarele terasa din lemn castiga teren in randul utilizatorilor. Foisoarele terase adauga valoare functionala spatiului de la exterior si pot creste si pretul de vanzare pentru o proprietate. Utilizam lemn tratat ce rezista razelor UV, intemperiilor, daunatorilor.

Foisoarele terase sunt realizate cu materiale de inalta calitate, durata lor de viata egaland durata de viata a casei. Sistemele de prindere (tije metalice, ancore chimice, suruburi, holsuruburi, conexpand, etc) sustin durabilitatea si trainicia structurilor ridicate. Foisorul terasa este o aditie care poate atrage clientii si o modalitate excelenta de a scoate proprietatea din anonimat.

Foisor rustic

Foisor rustic

Daca liniile curate si aerisite sunt specifice unui foisor modern, ornamentele si materialele naturale sunt caracteristice unui foisor rustic. Cand vine vorba de un astfel de foisor, nimic ce are legatura cu modernul nu se foloseste. Plasticul, fibrele sintetice lipsesc cu desavarsire dintr-un foisor rustic. In curtile si gradinile romanilor, foisorul rustic cu gratar este, probabil, cel mai intalnit model.

Va propunem diverse modele de foisoare rustice cu preturi atractive pentru cei mai multi dintre dvs. O constructie foisoare de lemn trebuie instalata pe o suprafata cu strat de pietris, pentru a se evita contactul lemnului cu umiditatea. Sindrila bituminoasa este un material potrivit pentru acoperisul unui foisor rustic. Cu exceptia proprietatilor moderne (care se completeaza cel mai bine cu foisoarele moderne), mai toate curtile si gradinile pot include foisoare rustice. Pentru un aspect mai actual, putem construi foisoare rustice contemporane (care includ si elemente moderne).

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

Foisorele lemn rotund reprezinta constructii extrem de atragatoare, dar sunt printre cele mai complexe proiecte pentru constructii. Unghiurile de imbinare trebuie realizate cu precizie inalta pentru ca foisoarele rotunde sa fie cat mai trainice si mai bine realizate. Cand vine vorba despre decoruri romantice, un foisor rotund este aproape de nelipsit.

Un foisor lemn rotund aduce provocari si pentru clienti, organizarea spatiului fiind mai degraba dificila cu acest tip de foisor. Alegeti cu atentie mobilierul si indreptati-va spre mese rotunde. In ciuda acestor mici impedimente, foisorul lemn rotund ramane unul dintre cele mai frumoase foisoare.

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Usor de instalat, dar si de organizat la interior, foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt printre cele mai raspandite foisoare. Ele se impun cu flexibilitatea organizarii spatiului, instalarea facila si preturile mai mici. Cu toate acestea, in zonele cu vanturi puternice, foisoarele patrate si dreptunghiulare nu reprezinta cele mai bune optiuni.

In foisorul patrat si dreptughiular incape orice forma de masa, scaune, canapele, fotolii si balansoare. Piesele de mobilier pot fi lipite de perete, pentru a se castiga mai mult spatiu functional. Cheltuielile asociate cu aceste foisoare sunt mai mici decat cu alte modele; panta pentru acoperis este mai mica, ceea ce diminueaza cheltuielile. Cu dotarile necesare, foisoarele patrate si dreptunghiulare pot deveni birouri de gradina, sufragerii, locuri de joaca pentru copii.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Aspectul foisorului hexagonal este usor de reperat si poate schimba total aspectul unei curti sau gradini. Realizarea unui foisor hexagonal este la fel de complexa ca cea a unui foisor rotund, imbinarile fiind realizate la unghiuri dificile. In foisorul hexagonal din lemn se pot monta mese rotunde, scaune, fara a se consume din spatiul util.

Foisoarele hexagonale din lemn sunt printre cele mai atragatoare, dar si printre cele mai solide foisoare. Structurile cu multe margini cum sunt foisoarele hexagonale sunt mai solide si mai trainice. Ele sunt mai spatioase si se pot folosi atat in curtile mari, cat si in cele de mici dimensiuni.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Acoperisurile de foisoare pot avea forme variate. Pentru a decide acoperisul unui foisor, trebuie sa se tina cont de acoperisul casei si al celorlalte structuri prezente pe proprietate. Ideal, acoperisul de foisor are aceeasi forma, aspect si este din acelasi material ca si acoperisul casei.

Foisoarele dreptunghiulare pot fi completate de acoperisul in 2 ape. Acest acoperis are instalare rapida si facila, fiind un acoperis ieftin. Este compus din 2 laturi verticale, care ajuta la drenarea apei pluviale. Foisorul in 2 ape nu este cel mai solid in vanturile puternice si se impune un studiu inainte de instalare pentru a se determina directia curentilor de aer din zona.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Foisorul intr-o apa este compus dintr-un versant cu panta inclinata mai mult sau mai putin. Pentru drenarea rapida a apei pluviale, inclinarea versantului trebuie sa fie mai mare. Acoperisul poate fi realizat din tigla, beton, tigla ceramica sau tabla.

Inclinarea acestui foisor se stabileste in functie de intensitatea curentilor de aer din zona, cantitatea anuala de precipitatii, tipul de invelitoare. Un factor la fel de important este materialul. Astfel, un acoperis din tabla faltuita trebuie sa aiba inclinarea maxima de 9 grade, in timp ce unul din tigla metalica impune inclinare mai mare de 9 grade.

Foisor in patru ape

Compus din 4 versanti uniti in coama orizontala in zona superioara, foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai complexe modele, a carui instalare este accesibila doar tamplarilor experimentati. Functional si stabil, acest foisor se regaseste in zonele de ses si de munte, rurale si urbane. Baza lui poate fi patrata sau dreptunghiulara, aspectul fiind de tip plic sau de piramida.

Versantii pentru foisorul in 4 ape de tip piramida sunt in forma de triunghi, sarpanta semanand cu un cort, iar cei 4 capriori fiind inclinati. Foisorul de tip plic are 2 versanti triunghiulari si 2 trapezoidali. Foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai raspandite foisoare, fiind trainic si solid.

Foisor WPC

Foisor WPC

Materialul WPC (wood plastic composite) este tot mai cautat in domeniul constructiilor, avand numeroase calitati. Acest material este compus din faina de lemn si PVC de inalta calitate, preluand calitatile lemnului. El este tratat astfel ca un foisor WPC nu va mucegai, nu va rugini, nu se va umfla de la apa.

Durabilitatea si rezistenta la elementele naturale reprezinta calitati pentru care tot mai multi clienti aleg foisorul WPC. Acest foisor nu crapa de la lumina puternica a soarelui si nu se deformeaza de la umezeala. El isi pastreaza aspectul initial si nu necesita revopsire. Construim foisoare WPC cu aspecte, culori si finisaje variate, pentru a se integra cat mai usor in orice decor.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Pentru constructie foisoare de lemn, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatiile necesare si sprijin in identificarea modelului ideal pentru dvs. Cautati locatia ideala pentru foisor, indiferent daca optati pentru un foisor cu fundatie sau fara. Suprafatele uniforme, uscate si plane sunt cele mai potrivite pentru foisorul fara fundatie, ele asigurand stabilitate si suport.

Nu instalati foisorul fara fundatie in zonele mai joase, intrucat riscati inundarea sa cand ploua. Amplasarea langa copacii tineri este o decizie neinspirata, cresterea acestora putand afecta structura foisorului. Luati mereu in calcul motivul instalarii foisorului cand decideti locatia sa. Daca urmeaza sa fie un spatiu de relaxare cat mai intim, amplasati-l in spatele casei, langa tufe sau copaci maturi. Un foisor instalat pentru mesele festive cu prietenii va functiona, insa, cel mai bine in mijlocul curtii sau gradinii.


Cere oferta
0722 207 358
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2024 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram