Solicită ofertă: 
0736 048 705
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Slanic Moldova

Foisoare lemn Slanic Moldova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Slanic Moldova. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Daca doriti sa completati gradina cu o structura deschisa independenta si cu acoperis, alegeti foisorul din lemn. Pentru a castiga un spatiu utilizabil pentru relaxarea la exterior, foisoarele din lemn sunt mereu alegeri adecvate. Variate ca forma, finisaje si marimi, foisoarele din lemn sunt locuri ideale pentru cinele intime in doi, dar pot fi si locul de intalnire cu numerosii prieteni.

Instalarea de terase foisoare din lemn in curti si gradini este un pas firesc pentru proprietarii care doresc sa se bucure la maxim de spatiul de la exterior. Daca sunt instalate in locul cel mai potrivit, foisoarele din lemn pot fi elementul care scot din anonimat o proprietate si dau utilitate superioara gradinii. Va propunem modele de foisoare din lemn la preturi avantajoase si va putem ghida oricand in identificarea modelului ideal pentru gradina dvs.

Cu toate ca alegerea unui model este importanta, nu se poate minimiza rolul locatiei pentru foisor. Daca nu este usor de accesat si nu este practic, foisorul de lemn isi pierde din utilitate. Alegeti pe indelete locatia acestuia. Spre exemplu, daca aveti o gradina cu specii diverse de flori pe care doriti sa le admirati de la distanta, puteti amplasa foisorul intr-o zona mai retrasa a gradinii. In schimb, daca aveti o gradina micuta, cea mai buna amplasare a foisorului este in coltul acesteia. Contactati-ne pentru a va oferi mai multe detalii despre ce modele foisoare putem instala.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Construim foisoare in dimensiunile si aspectul dorit de clienti. Atunci cand alegeti modelul de foisor de gradina, analizati scopul acestuia, cata umbrire, intimitate, protectie fata de elemente doriti. Realizam modele foisoare gradina pentru maximiza umbrirea pe timpul zilei, bloca accesul privirilor trecatorilor, feri de ploaie si vant spatiul de sub foisoare.

Recomandam instalarea de foisor gradina lemn pe suprafete solide si plane. Un foisor lemn gradina are nevoie de o suprafata plata ce sa ii sustina greutatea, fara a fi afectata de vant, ploaie si alte elemente naturale. O placa existenta de ciment, o terasa sunt suprafete pe care se poate instala un foisor gradina lemn.

Pe langa locul de instalare, analizati si stilul pentru foisor. Spre exemplu, un foisor gradina modern nu-si va gasi locul pe proprietate cu arhitectura clasica sau rustica. Dimensiunea gradinii in care se va instala foisorul gradina este si ea un factor de considerat in selectia modelului. Daca o gradina spatioasa permite instalarea unui foisor hexagonal, independent, o gradina mai mica va functiona cu un foisor patrat sau dreptunghiular, instalat chiar in spatele casei.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Foisoarele cu gratare nu sunt structuri tipice, ci instrumente care vor transforma total gradina sau curtea. Protejand gratarul de elemente, dar si pe dvs de umbra, foisoarele de gradina cu gratar ofera un spatiu primitor si confortabil in care sa gatiti si sa mancati cu prietenii sau familia. Un foisor cu gratar devine o mini-bucatarie pentru spatiul de la exterior si protejeaza gratarul de soare, ploaie, zapada sau vant. In plus, toate condimentele, instrumentele pentru gatit se pot afla in imediata apropiere.

Detaliile ce se pot adauga la foisoarele de gradina sunt numeroase, urmarind, in principal, o cat mai mare practicalitate pentru acestea. De la cosuri pentru eliminarea gazelor si a fumului si pana la rafturi pentru servire in partile gratarului, carlige pentru agatarea ustensilelor pentru gratar, sunt multe moduri prin care se poate personaliza un foisor modern cu gratar.

Pentru a profita cat mai mult de functionalitatea unui foisor cu gratar, alegeti pe indelete locatia acestuia. Evitarea accidentelor se poate face prin instalarea de foisoare de gradina cu gratar cat mai departe de casa sau alte structuri. Nu instalati acest foisor aproape de strada, mai ales daca este una intens traficata. Daca nu puteti instala foisorul de lemn cu gratar in spatele casei, amplasati-l fata in fata cu garajul, opus caii de acces pentru masini (acolo unde este cazul). Va stam mereu la dispozitie cu alte informatii legate de amenajari foisoare cu gratar.

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Casele moderne sunt usor de reperat cu aspectul lor metalic si liniile curate. Cand vine vorba despre foisoare moderne, insa, acestea sunt mai greu de identificat de un ochi neavizat, fiind structuri mai simple prin definitie. Foisoarele moderne sunt realizate, in mare parte, cu metal si sticla si au un design simplu, cu linii curate. Barnele si capriorii urmeaza acelasi principiu al simplitatii din arhitectura moderna. Va propunem constructii foisoare moderne la preturi convenabile, capabile sa completeze discret proprietatea moderna.

Suntem gata sa realizam foisorul modern la dimensiunile si cu specificatiile dorite, pentru armonizarea acestuia cu intreaga proprietate. In interior, se pot monta piese de mobilier, instalatii de iluminare, piese decorative. Acordam atentie si acoperisului pentru a nu face nota discordanta cu acoperisul casei. Spre exemplu, un material utilizat frecvent pentru acoperisurile de constructii moderne este tigla ceramica.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Exista numeroase motive pentru care sa instalati un foisor din lemn in curtea sau gradina dvs si inca si mai multe pentru a monta un foisor din lemn inchis. Construim foisoare inchise care protejeaza de elementele naturale, praf, vant, ploaie. Un foisor inchis ofera excelenta izolare fonica la interior si devine un spatiu confortabil. Daca locuiti intr-un cartier zgomotos si spatiul de relaxare de la exterior este langa strada aglomerata, un foisor inchis este cea mai buna alegere pentru dvs.

Sunt disponibile numeroase modele de foisoare inchise. Ele ofera protectie inalta la frig, umiditate, vant, ninsoare si pot fi folosite pe toata perioada anului, indiferent de vreme. Cele mai multe constructii de relaxare de la exterior nu pot fi folosite in afara sezonului estival, dar nu este cazul foisoarelor din lemn inchise. Construim foisoare moderne inchise, dar si foisoare inchise rustice, clasice sau alte stiluri.

Foisoare curte

Foisoare curte

Exista diverse metode de a dinamiza spatiul unei curti, dar poate cea mai functionala si durabila solutie este foisorul curte. Atunci cand se alege modelul, bugetul si dimensiunea de foisor sunt aspecte esentiale. Cu cat este mai mare un foisor curte, cu atat mai mare va fi pretul acestuia. De aceea, este important sa va decideti bugetul in care sa va incadrati.

Daca aveti o curte micuta, un foisor din lemn mare va parea ca sufoca spatiul acesteia. Daca, in schimb, dispuneti de o curte mai generoasa, puteti opta pentru un foisor mai mare; in unele situatii, un model mai mic va functiona mai bine intr-o curte spatioasa. Nu uitati sa va ganditi la scopul foisorului. Doriti un foisor suficient de mare pentru a gazdui cine alaturi de numerosii prieteni sau vreti un spatiu suficient de mare in care sa amplasati cateva scaune si o bancuta? Construim foisoare de diverse marimi si ne incadram mereu in bugetul stabilit de dvs. Contactati-ne pentru detalii.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

Asa cum acordati atentie modelului, locatiei pentru foisor, trebuie sa analizati si ce fel de acoperis doriti. Anumite stiluri de foisoare functioneaza mai bine cu anumite forme de acoperis. Materialele variaza si ele, diferentiindu-se prin abilitatile de protectie de ploaie, vant, ninsoare, etc. Luati aminte la costuri, greutatea materialului, modul de instalare cand decideti acoperisul foisoare.

Locatia foisorului joaca rol important in alegerea acoperisului. Spre exemplu, daca ati ales un foisor cu gratar, acoperisul va trebui sa fie realizat din materiale rezistente la foc. Cand foisorul este amplasat pe langa un corp de apa, la acoperis se impun materiale rezistente la umiditate. Unul dintre cele mai populare materiale pentru acoperisuri de foisoare in Romania este sindrila bituminoasa. Aceasta este ieftina, durabila si usor de montat. Tigla metalica si cea ceramica, tabla faltuita si policarbonatul sunt alte materiale folosite la acoperis foisoare.

Foisoare terase

Foisoare terase

Atunci cand nu stiti cum sa profitati mai bine de frumusetea gradinii sau curtii dvs, luati in calcul instalarea de foisor terasa. Destul de recent aparute pe piata, foisoarele terase sunt constructii cu numeroase beneficii pentru clienti. Un foisor terasa devine locul ideal pentru evenimentele in familie, fiind o structura deschisa si primitoare.

Construim foisoare terase din lemn care rezista la daunatori, raze UV, intemperii, fiind tratat in acest sens. Un foisor terasa va tine la distanta razele puternice ale soarelui, precum si vantul sau precipitatiile. Constructiile sunt solide si apelam doar la sisteme de prindere de cea mai inalta calitate (tije metalice, holsuruburi, ancore chimice, conexpand, etc) pentru a fi siguri de stabilitatea constructiilor.

Foisor rustic

Foisor rustic

Cu toate ca lemnul este un material caracteristic constructiilor rustice, el nu reprezinta singura caracteristica pentru acestea. Un foisor rustic este o prezenta discreta, primitoare si nepretentioasa, care imbie la relaxare si confort. Construim foisoare rustice in culori calde, caracteristice stilului rustic: tonuri de alb, gri, bej, maro. Foisoarele rustice cu gratar nu au culori puternice si pastreaza cromatica in tonuri naturale si neutre.

In tara noastra, cele mai apreciate sunt foisoarele rustice cu gratare pentru ca sunt, mai presus decat orice, extrem de practice. Foisoarele rustice cu gratar devin mini-bucatarii in care oamenii fac gratar si stau la masa, intr-un spatiu intim, discret si mereu cald.

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

Foisorul lemn rotund este din ce in ce mai putin intalnit in curtile si gradinile rezidentiale. In zilele noastre, vorbim mai mult despre foisoare poligonale, cu mai multe fete, ce sunt astfel imbinate incat sa rezulte o forma circulara. Cu toate acestea, putine foisoare egaleaza in eleganta si romantism foisoarele rotunde originale.

Un foisor rotund poate fi dimensionat pentru a permite montajul de cateva scaune, o bancuta sau o masuta de picnic (de obicei rotunda). Unghiurile pentru foisoarele rotunde sunt greu de realizat, motiv pentru care doar tamplarii experimentati se angajeaza in instalarea lor. Contactati-ne cu incredere pentru montajul de foisoare rotunde, excelente aditii pentru curtile si gradinile mari.

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Poate cele mai moderne foisoare sunt foisoarele patrate si dreptunghiulare. Ele sunt tot mai populare intrucat spatiul oferit poate fi folosit la maxim, dar si usor organizat. Aceste motive explica de ce numeroase curti si gradini rezidentiale sunt completate cu foisoare patrate si dreptunghiulare.

In foisoarele patrate si dreptunghiulare se pot monta mese de toate formele, fotolii, canapele, multe scaune si chiar balansoare. Pentru a se utiliza cat mai mult spatiul, piesele de mobilier pot fi lipite la perete. Cu un design simplu, este de la sine inteles ca foisoarele patrate si dreptunghiulare se instaleaza facil. Preturile lor sunt mai mici decat cele ale modelelor rotunde si hexagonale.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Spre surprinderea multor clienti, foisorul hexagonal este o completare excelenta pentru o curte sau gradina mica. Cu mai putine laterale decat modelul octogonal, foisorul hexagonal permite o buna folosire a spatiului si are un aspect cu totul special.

Asemeni modelului rotund, foisorul hexagonal este dificil de realizat si orice eroare in realizarea unui unghi poate duce la amanarea finalizarii. Cum are mai multe margini, foisorul hexagonal este mai stabil decat alte structuri si devine unul dintre cele mai trainice si mai aspectuoase modele de foisoare.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Acoperisurile pentru foisoare pot avea forme diverse. Atunci cand decideti acoperisul de foisor, trebuie sa aveti in vedere nu doar materialul acoperisului casei dvs, ci si aspectul, conditiile meteo tipice regiunii dvs, bugetul disponibil, ce protejeaza foisorul, etc.

Acoperisul in 2 ape este adecvat foisoarelor dreptughiulare. Cu instalare rapida si facila, acest acoperis este ieftin si usor de identificat. Are doua laturi perfect verticale care ajuta la drenarea apei si alunecarea zapezii, dar nu prezinta stabilitate superioara la vanturile puternice. Inainte de instalare, este necesar un studiu pentru a se determina directia curentilor de aer din zona.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Pentru a se instala un acoperis intr-o apa, este nevoie sa se cunoasca nu doar puterea curentilor de aer din zona, ci si cantitatea anuala de precipitatii, tipul de invelitoare. Acest acoperis include doar un versant, a carui inclinare poate varia. Daca se doreste drenarea apei, se alege o inclinare mai mare, in timp ce in zonele cu vanturi puternice se instaleaza o panta mai mica.

Cand se stabileste unghiul de inclinare a foisorului intr-o apa, trebuie analizat si materialul pentru acoperis. Materiale diferite vor necesita unghiuri diferite de inclinare pentru versant. Spre exemplu, tigla ceramica impune panta de cel putin 20 grade, in timp ce panta unui acoperis de tabla faltuita nu poate fi mai mare de 9 grade.

Foisor in patru ape

Asa dupa cum reflecta si numele, acoperisul in 4 ape are 4 versanti (planuri), unite in partea superioara in coama orizontala. Foisorul in 4 ape este versatil si poate fi folosit la munte, la ses, in zonele urbane, precum si in cele rurale. Baza sa poate fi patrata sau dreptunghiulara, ceea ce duce la aparitia a doua modele de foisor in 4 ape: cel in forma de plic si foisorul de tip piramida.

Foisorul in 4 ape cu acoperis plic are 2 ape laterale triunghiulare si 2 ape trapezoidale. Coama centrala si 4 capriori inclinati ajuta la structura de rezistenta pentru acest tip de foisor. Foisorul in 4 ape cu acoperis piramida are toti versantii triunghiulari, uniti in punct central. El are 4 capriori inclinati si o sarpanta ce seamana cu un cort.

Foisor WPC

Foisor WPC

Clientii se indreapta tot mai des spre foisoarele WPC (wood plastic composite) datorita numeroaselor calitati. Acest material este durabil si tratat pentru a rezista la deformare, umezeala si radiatii UV. Un foisor WPC isi pastreaza aspectul si structura multi ani, in ciuda expeunerii la elementele naturale. El nu rugineste, nu mucegaieste, nu se crapa si nu se umfla de la apa.

Realizat cu PVC de calitate superioara, foisorul WPC isi pastreaza culorile fara a fi nevoie de lucrari de intretinere complexe sau scumpe. Clientii isi pot alege culorile si finisajele pentru foisoarele WPC—un motiv in plus pentru achizitie.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand se realizeaza constructii permanente este fundatia. Chiar daca nu reprezinta cel mai important topic pentru clienti, o fundatie stabila din materiale trainice (ciment, caramida, lemn tratat) va prelungi durata de viata a foisorului. Daca decideti sa instalati un foisor fara fundatie, luati aminte la diversele riscuri pe care le prezinta: risc de alunecare, de deteriorare de la umezeala din sol, de inclinare.

Locatia poate face diferenta intre un foisor care este folosit si unul care nu este utilizat, indiferent daca are sau nu fundatie. Cand alegeti locatia pentru foisor, luati in calcul scopul acestuia, accesul catre el, suportul necesar, drenarea, nivelul de intimitate oferit. Suprafetele plane, uscate si uniforme sunt ideale pentru foisoare. Pentru a evita degradarea de la umezeala, amplasati foisorul cat mai departe de piscina, pompa de apa sau alte echipamente legate de apa.


Cere oferta
0736 048 705
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2024 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram