Solicită ofertă: 
0736 048 705
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Targoviste

Foisoare lemn Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Targoviste. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Pentru solutii trainice si estetice de a decora curtea sau gradina, va stam la dispozitie cu o gama variata foisoare din lemn. Un foisor lemn are menirea de a crea spatii de relaxare, zone de primire a musafirilor, sau zone in care puteti lua masa zilnic alaturi de familie. Foisoarele din lemn sunt structuri de sine statatoare, cu acoperis si pot fi dimensionate si finalizate in functie de preferintele dvs si bugetul de care dispuneti.

Dupa instalarea de terase foisoare din lemn, gradinile si curtile sunt mai atragatoare si mai des folosite. Atat timp cat sunt montate in locul adecvat, foisoarele din lemn pot deveni locul cel mai folosit pe timpul verii atat pentru mesele zilnice, cat si pentru reuniunille cu prietenii. In catalogul nostru se afla variate modele de foisoare din lemn—apelati-ne cu incredere pentru selectarea celui mai potrivit model pentru curtea dvs!

Alegerea modelului de foisor este doar un prim pas in instalarea de foisor; trebuie sa decideti si locul instalarii. Cand locatia nu este cea mai potrivita, nu veti folosi foisorul si acesta va deveni o investitie care nu merita. Daca aveti o curte spatioasa, puteti instala foisorul spre spatele acesteia, pentru a va bucura de cat mai mult spatiu. Amplasati in colt foisorul daca gradina dvs este micuta. Pentru informatii despre modele, preturi, sugestii de instalare pentru diverse modele foisoare, nu ezitati sa ne contactati cat mai curand.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Construim foisoare de gradina la dimensiunile, forma si in culorile dorite. Atunci cand sunteti in cautarea unui model de foisor de gradina, puteti pleca de la buget, dar nu uitati sa luati in considerare aspecte precum nivelul de intimitate si umbrire dorit, motivul instalarii foisorului. Realizam la pret avantajos diverse modele foisoare gradina care protejeaza de razele intense ale soarelui, vant, ploaie, etc.

Orice foisor lemn gradina are nevoie de o suprafata cat mai potrivita pentru a ramane solid pentru cat mai mult timp. Suprafetele plate, solide, uniforme si uscate sunt cele mai potrivite in acest sens. Daca in gradina dvs aveti deja o astfel de suprafata, utilizati-o pentru instalare de foisor gradina lemn.

Stilul pentru foisor este un alt aspect important pe care trebuie sa-l analizati cand selectati modelul de foisor. Daca proprietatea dvs are arhitectura moderna, cel mai potrivit model va fi un foisor gradina modern. Alegeti modelul de foisor si in functie de marimea gradinii dvs. Spre exemplu, o gradina micuta va functiona mai bine cu un foisor patrat, in timp ce o gradina spatioasa se imbina perfect cu un foisor rotund sau hexagonal.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Foisorul cu gratar nu este foisorul standard, ci unul care poate functiona, cu dotarile potrivit, chiar si ca o bucatarie de vara. Foisoarele de gradina cu gratar pot fi astfel realizate incat sa fie folosite indiferent de vreme. Ele impun anumite conditii la constructie, precum scoaterea cosului in afara foisorului, construirea gratarului la distanta de mese si scaune, instalarea de sisteme de detectie a fumului, absenta partilor laterale pentru eliminarea fumului.

Intr-un foisor cu gratar se pot monta rafturi pentru depozitarea uneltelor de gatit, a condimentelor, dar si piese de mobilier. Foisorul modern cu gratar va fi dimensionat la cerintele clientului si va avea toate specificatiile dorite de acesta. Forma si finisajele pot fi alese de client, in acord cu preferintele si stilul proprietatii.

Pentru a va putea bucura pe deplin de beneficiile aduse de un foisor cu gratar, alegeti cea mai potrivita locatie pentru acesta. Din motive de siguranta, foisoarele de gradina cu gratar trebuie montate la distanta de casa, dar si de poarta, pentru a nu fi deranjati de zgomotul stradal. Daca nu puteti monta foisorul de lemn decat in fata casei, va trebui sa fie opus garajului (daca este cazul) si caii de acces pentru vehicule. Nu ezitati sa ne consultati pentru amenajari foisoare cu gratar la preturi avantajoasa. Pentru mai multa siguranta, va sugeram sa pastrati mereu in foisorul cu gratar un stingator.

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Proprietatile cu arhitectura moderna se evidentiaza cu abundenta de sticla si metal, materiale specifice acestui stil, dar si liniile simple si aerisit. Un foisor modern urmeaza aceleasi principii esentiale, fiind realizat mai ales din sticla si metal. Se pot adauga elemente din piatra, lemn caramida, iar barnele si capriorii au linii curate. Recomandam clientilor cu proprietati moderne sa opteze pentru constructii foisoare moderne.

Un foisor modern este cea mai buna alegere pentru completarea unei gradini sau curti moderne. De regula mai spatios, foisorul modern poate fi echipat cu piese decorative, de mobilier pentru a intregi proprietatea. Intre materialele pentru acoperis, cel mai potrivit pentru foisorul modern este tigla ceramica. Chiar daca este mai scumpa, aceasta este cel mai elegant material de acoperis, fiind completarea fireasca pentru un foisor modern.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Daca vi se pare ca investitia intr-un foisor nu va indeplineste toate dorintele legate de o structura de relaxare, folosibila doar pe vreme buna, luati in calcul un foisor inchis. Construim foisoare inchise ce devin spatii utilizabile indiferent de vreme. Un astfel de foisor protejeaza nu doar de soarele intens, ci si de ploaie, vant, praf. Odata echipat cu instalatii de incalzire, el poate oferi temperatura ambientala placuta si in sezonul rece.

Prin instalarea de echipamente, piese de decor, de mobilier adecvate, foisoarele din lemn inchise pot deveni spatii cu functii specifice spatiului interior. Oferind si o buna izolare fonica, foisorul inchis poate fi sufragerie, loc de luat masa si chiar birou de gradina. Construim foisoare moderne inchise, foisoare rustice, rustice contemporane, clasice, etc.

Foisoare curte

Foisoare curte

Daca vi se pare ca aveti curtea prea goala sau prea banala, luati in calcul instalarea de foisor. Executam foisoare curte la preturi atractive, la dimensiunile si forma dorite. Ramanem de fiecare data in bugetul stabilit de dvs si personalizam foisorul asa cum doriti.

Marimea foisorului se stabileste in functie de marimea curtii. In general, un foisor nu trebuie sa ocupe mai mult de un sfert din spatiul curtii. Un foisor mare va ocupa, firesc, prea mult spatiu intr-o curte micuta. Dar un foisor mai mic poate functiona si intr-o curte micuta si intr-una mai mare, daca are forma potrivita si locatia adecvata. Pentru alte detalii despre foisoare curte, nu ezitati sa ne contactati.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

Cele mai multe acoperisuri trebuie sa protejeze de razele soarelui, vant, ploaie, zapada si acoperisurile de foisoare nu reprezinta o exceptie. Pentru acoperisuri foisor se pot folosi diverse materiale, sindrila bituminoasa fiind cel mai popular dintre ele. Ea este ieftina, usor de instalat si durabila. Cand alegeti materialul de acoperis, trebuie sa fiti atenti si la acoperisul casei dvs. O casa cu tigla ceramica nu se va imbina placut cu un foisor cu acoperis din tabla faltuita.

Tigla ceramica este cel mai scump material de acoperis, dar se impune cu eleganta si durata sa de viata. Tigla metalica este apreciata pentru impermeabilitate, iar tabla faltuita este o optiune sigura pentru clientii cu bugete limitate. Policarbonatul este un alt material folosit la acoperisurile de foisoare.

Foisoare terase

Foisoare terase

Mai recent aparute in domeniul constructiilor, foisoarele terasa din lemn castiga teren in randul utilizatorilor. Foisoarele terase adauga valoare functionala spatiului de la exterior si pot creste si pretul de vanzare pentru o proprietate. Utilizam lemn tratat ce rezista razelor UV, intemperiilor, daunatorilor.

Foisoarele terase sunt realizate cu materiale de inalta calitate, durata lor de viata egaland durata de viata a casei. Sistemele de prindere (tije metalice, ancore chimice, suruburi, holsuruburi, conexpand, etc) sustin durabilitatea si trainicia structurilor ridicate. Foisorul terasa este o aditie care poate atrage clientii si o modalitate excelenta de a scoate proprietatea din anonimat.

Foisor rustic

Foisor rustic

Daca liniile curate si aerisite sunt specifice unui foisor modern, ornamentele si materialele naturale sunt caracteristice unui foisor rustic. Cand vine vorba de un astfel de foisor, nimic ce are legatura cu modernul nu se foloseste. Plasticul, fibrele sintetice lipsesc cu desavarsire dintr-un foisor rustic. In curtile si gradinile romanilor, foisorul rustic cu gratar este, probabil, cel mai intalnit model.

Va propunem diverse modele de foisoare rustice cu preturi atractive pentru cei mai multi dintre dvs. O constructie foisoare de lemn trebuie instalata pe o suprafata cu strat de pietris, pentru a se evita contactul lemnului cu umiditatea. Sindrila bituminoasa este un material potrivit pentru acoperisul unui foisor rustic. Cu exceptia proprietatilor moderne (care se completeaza cel mai bine cu foisoarele moderne), mai toate curtile si gradinile pot include foisoare rustice. Pentru un aspect mai actual, putem construi foisoare rustice contemporane (care includ si elemente moderne).

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

Foisorele lemn rotund reprezinta constructii extrem de atragatoare, dar sunt printre cele mai complexe proiecte pentru constructii. Unghiurile de imbinare trebuie realizate cu precizie inalta pentru ca foisoarele rotunde sa fie cat mai trainice si mai bine realizate. Cand vine vorba despre decoruri romantice, un foisor rotund este aproape de nelipsit.

Un foisor lemn rotund aduce provocari si pentru clienti, organizarea spatiului fiind mai degraba dificila cu acest tip de foisor. Alegeti cu atentie mobilierul si indreptati-va spre mese rotunde. In ciuda acestor mici impedimente, foisorul lemn rotund ramane unul dintre cele mai frumoase foisoare.

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Usor de instalat, dar si de organizat la interior, foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt printre cele mai raspandite foisoare. Ele se impun cu flexibilitatea organizarii spatiului, instalarea facila si preturile mai mici. Cu toate acestea, in zonele cu vanturi puternice, foisoarele patrate si dreptunghiulare nu reprezinta cele mai bune optiuni.

In foisorul patrat si dreptughiular incape orice forma de masa, scaune, canapele, fotolii si balansoare. Piesele de mobilier pot fi lipite de perete, pentru a se castiga mai mult spatiu functional. Cheltuielile asociate cu aceste foisoare sunt mai mici decat cu alte modele; panta pentru acoperis este mai mica, ceea ce diminueaza cheltuielile. Cu dotarile necesare, foisoarele patrate si dreptunghiulare pot deveni birouri de gradina, sufragerii, locuri de joaca pentru copii.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Aspectul foisorului hexagonal este usor de reperat si poate schimba total aspectul unei curti sau gradini. Realizarea unui foisor hexagonal este la fel de complexa ca cea a unui foisor rotund, imbinarile fiind realizate la unghiuri dificile. In foisorul hexagonal din lemn se pot monta mese rotunde, scaune, fara a se consume din spatiul util.

Foisoarele hexagonale din lemn sunt printre cele mai atragatoare, dar si printre cele mai solide foisoare. Structurile cu multe margini cum sunt foisoarele hexagonale sunt mai solide si mai trainice. Ele sunt mai spatioase si se pot folosi atat in curtile mari, cat si in cele de mici dimensiuni.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Acoperisurile de foisoare pot avea forme variate. Pentru a decide acoperisul unui foisor, trebuie sa se tina cont de acoperisul casei si al celorlalte structuri prezente pe proprietate. Ideal, acoperisul de foisor are aceeasi forma, aspect si este din acelasi material ca si acoperisul casei.

Foisoarele dreptunghiulare pot fi completate de acoperisul in 2 ape. Acest acoperis are instalare rapida si facila, fiind un acoperis ieftin. Este compus din 2 laturi verticale, care ajuta la drenarea apei pluviale. Foisorul in 2 ape nu este cel mai solid in vanturile puternice si se impune un studiu inainte de instalare pentru a se determina directia curentilor de aer din zona.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Foisorul intr-o apa este compus dintr-un versant cu panta inclinata mai mult sau mai putin. Pentru drenarea rapida a apei pluviale, inclinarea versantului trebuie sa fie mai mare. Acoperisul poate fi realizat din tigla, beton, tigla ceramica sau tabla.

Inclinarea acestui foisor se stabileste in functie de intensitatea curentilor de aer din zona, cantitatea anuala de precipitatii, tipul de invelitoare. Un factor la fel de important este materialul. Astfel, un acoperis din tabla faltuita trebuie sa aiba inclinarea maxima de 9 grade, in timp ce unul din tigla metalica impune inclinare mai mare de 9 grade.

Foisor in patru ape

Compus din 4 versanti uniti in coama orizontala in zona superioara, foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai complexe modele, a carui instalare este accesibila doar tamplarilor experimentati. Functional si stabil, acest foisor se regaseste in zonele de ses si de munte, rurale si urbane. Baza lui poate fi patrata sau dreptunghiulara, aspectul fiind de tip plic sau de piramida.

Versantii pentru foisorul in 4 ape de tip piramida sunt in forma de triunghi, sarpanta semanand cu un cort, iar cei 4 capriori fiind inclinati. Foisorul de tip plic are 2 versanti triunghiulari si 2 trapezoidali. Foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai raspandite foisoare, fiind trainic si solid.

Foisor WPC

Foisor WPC

Materialul WPC (wood plastic composite) este tot mai cautat in domeniul constructiilor, avand numeroase calitati. Acest material este compus din faina de lemn si PVC de inalta calitate, preluand calitatile lemnului. El este tratat astfel ca un foisor WPC nu va mucegai, nu va rugini, nu se va umfla de la apa.

Durabilitatea si rezistenta la elementele naturale reprezinta calitati pentru care tot mai multi clienti aleg foisorul WPC. Acest foisor nu crapa de la lumina puternica a soarelui si nu se deformeaza de la umezeala. El isi pastreaza aspectul initial si nu necesita revopsire. Construim foisoare WPC cu aspecte, culori si finisaje variate, pentru a se integra cat mai usor in orice decor.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Suntem specialisti in constructie foisoare de lemn si realizam structuri la dimensiunile, formele si aspectele dorite de dvs. Alegeti cea mai potrivita locatie pentru foisorul dvs. Fie ca doriti un model cu fundatie sau fara. Suprafetele plane, uniforme si uscate sunt ideale pentru foisorul fara fundatie, oferind suport si stabilitate.

Evitati zonele mai joase pentru foisorul fara fundatie pentru a evita inundarea sa. Montajul langa copacii tineri nu este o idee bune, acestia putand influenta structura odata ce cresc. Alegeti locatia foisorului nu doar in functie de suprafata, ci si de scopul pentru care montati foisorul. Cand este un spatiu intim, foisorul trebuie sa fie amplasat in spatele gradinii, langa copacii maturi sau tufe. Daca, in schimb, foisorul va fi locul de reuniune cu prietenii, il puteti instala in mijlocul gradinii.


Cere oferta
0736 048 705
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2024 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram