Solicită ofertă: 
0767 265 001
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Targu Lapus

Foisoare lemn Targu Lapus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Targu Lapus. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Daca sunteti in cautarea unor structuri independente cu acoperis pentru spatiul de exterior, va propunem foisoare din lemn. Un foisor lemn poate indeplini scopul dorit, de la spatiu de relaxare pe timpul verii si pana la loc de primire a invitatilor. Foisoarele din lemn sunt structuri permanente care pot fi realizate in dimensiunile, formele si culorile dorite de clienti.

Dupa ce se monteaza terase foisoare din lemn, curtile si gradinile vor fi folosite mai des si vor avea mai mare valoare estetica. Foisoarele din lemn pot fi echipate cu piese de mobilier, decorative, instalatii de iluminare si chiar de incalzire pentru a deveni cat mai confortabile si mai utile. In oferta noastra se afla diverse modele de foisoare din lemn si va putem oferi oricand mai multe informatii despre acestea.

Alegerea modelului de foisor este doar un prim pas in instalarea de foisor; trebuie sa decideti si locul instalarii. Cand locatia nu este cea mai potrivita, nu veti folosi foisorul si acesta va deveni o investitie care nu merita. Daca aveti o curte spatioasa, puteti instala foisorul spre spatele acesteia, pentru a va bucura de cat mai mult spatiu. Amplasati in colt foisorul daca gradina dvs este micuta. Pentru informatii despre modele, preturi, sugestii de instalare pentru diverse modele foisoare, nu ezitati sa ne contactati cat mai curand.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Construim foisoare de gradina la dimensiunile, forma si in culorile dorite. Atunci cand sunteti in cautarea unui model de foisor de gradina, puteti pleca de la buget, dar nu uitati sa luati in considerare aspecte precum nivelul de intimitate si umbrire dorit, motivul instalarii foisorului. Realizam la pret avantajos diverse modele foisoare gradina care protejeaza de razele intense ale soarelui, vant, ploaie, etc.

Orice foisor lemn gradina are nevoie de o suprafata cat mai potrivita pentru a ramane solid pentru cat mai mult timp. Suprafetele plate, solide, uniforme si uscate sunt cele mai potrivite in acest sens. Daca in gradina dvs aveti deja o astfel de suprafata, utilizati-o pentru instalare de foisor gradina lemn.

Stilul pentru foisor este un alt aspect important pe care trebuie sa-l analizati cand selectati modelul de foisor. Daca proprietatea dvs are arhitectura moderna, cel mai potrivit model va fi un foisor gradina modern. Alegeti modelul de foisor si in functie de marimea gradinii dvs. Spre exemplu, o gradina micuta va functiona mai bine cu un foisor patrat, in timp ce o gradina spatioasa se imbina perfect cu un foisor rotund sau hexagonal.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Foisorul cu gratar nu este foisorul standard, ci unul care poate functiona, cu dotarile potrivit, chiar si ca o bucatarie de vara. Foisoarele de gradina cu gratar pot fi astfel realizate incat sa fie folosite indiferent de vreme. Ele impun anumite conditii la constructie, precum scoaterea cosului in afara foisorului, construirea gratarului la distanta de mese si scaune, instalarea de sisteme de detectie a fumului, absenta partilor laterale pentru eliminarea fumului.

Intr-un foisor cu gratar se pot monta rafturi pentru depozitarea uneltelor de gatit, a condimentelor, dar si piese de mobilier. Foisorul modern cu gratar va fi dimensionat la cerintele clientului si va avea toate specificatiile dorite de acesta. Forma si finisajele pot fi alese de client, in acord cu preferintele si stilul proprietatii.

Pentru a va putea bucura pe deplin de beneficiile aduse de un foisor cu gratar, alegeti cea mai potrivita locatie pentru acesta. Din motive de siguranta, foisoarele de gradina cu gratar trebuie montate la distanta de casa, dar si de poarta, pentru a nu fi deranjati de zgomotul stradal. Daca nu puteti monta foisorul de lemn decat in fata casei, va trebui sa fie opus garajului (daca este cazul) si caii de acces pentru vehicule. Nu ezitati sa ne consultati pentru amenajari foisoare cu gratar la preturi avantajoasa. Pentru mai multa siguranta, va sugeram sa pastrati mereu in foisorul cu gratar un stingator.

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Constructiile cu arhitectura moderna se remarca, mai mult decat orice, prin materialele din care sunt realizate. Sticla si metalul sunt materialele cele mai folosite pentru constructiile moderne, inclusiv foisoarele moderne. Se pot folosi si elemente din lemn, piatra, caramida. Capriorii si barnele au linii simple, iar foisoarele moderne au un design curat si aerisit.

Un foisor modern este completarea fireasca pentru completarea unei curti moderne sau gradini. Intr-un foisor modern se pot monta piese decorative, de mobilier, instalatii de iluminare moderne pentru ca structura de la exterior sa oglindeasca armonios casa moderna. Acoperisul cel mai potrivit pentru foisorul modern este cel din tigla ceramica. Durabila si eleganta, tigla ceramica este un material special, mai scump decat alte materiale.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Daca nu doriti sa investiti intr-o structura permanenta pe care n-o folositi decat vara, va propunem sa luati in calcul foisorul lemn inchis. Construim foisoare inchise care pot fi utilizate 365 de zile din an. O astfel de constructie ofera buna protectie de soare, vant, ploaie, praf, umiditate. Daca este completat si cu instalatii de incalzire, temperatura ambientala va fi placuta si confortul termic va fi similar celui din casa.

Foisorul inchis poate deveni la fel de functional ca spatiul de la interiorul resedintei in urma completarii cu piese decorative, de mobilier, instalatii de iluminare, instalatii de incalzire. El asigura eficienta izolare fonica si poate functiona ca loc de luat masa, sufragerie si chiar birou de gradina. Pentru foisoare moderne inchise, foisoare rustice, clasice, etc, va stam oricand la dispozitie cu informatii suplimentare.

Foisoare curte

Foisoare curte

O curte lipsita de imaginatie poate deveni obiectul admiratiei vecinilor si musafirilor prin instalarea unui foisor curte. Montam foisoare curte originale, in forma, dimensiunile si finisajele dorite. Ne incadram in bugetul stabilit si va ajutam sa identificati cel mai potrivit model pentru curtea dvs.

Marimea foisorului trebuie decisa in functie de marimea curtii. De regula, foisorul poate ocupa cel mult dintr-un sfert din curte. Daca aveti o curte micuta, un foisor mai mare nu va mai lasa spatiu util si va parea ca sufoca spatiul. Pe de alta parte, un foisor mic poate fi montat atat intr-o curte mai mare, cat si intr-una mai mica, pentru a indeplini roluri diferite. Atunci cand ne contactati, va putem ghida in identificarea modelului foisor curte, precum si a locatiei ideale pentru acesta.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

In general, rolul unui acoperis este sa ofere protectie de ploaie, vant, zapada, soare, praf. Cum sunt constructii permanente, foisoarele au nevoie de acoperisuri solide pentru protectie eficienta impotriva elementelor naturale. Materialele ce se pot folosi pentru acoperisuri foisor sunt variate, dar sindrila bituminoasa este unul dintre cele mai populare. Ea este ieftina, durabila si se monteaza usor.

Cand decideti materialul pentru acoperisul de foisor, trebuie sa luati aminte si la acoperisul casei dvs. Spre exemplu, o casa cu acoperis din tigla ceramica nu se va imbina placut cu un foisor cu acoperis din policarbonat. Tigla ceramica este cel mai scump, dar si cel mai durabil si mai elegant material de acoperis. Mai puteti opta pentru tigla metalica (impermeabilitatea sa este superioara), tabla faltuita (ieftina), policarbonat.

Foisoare terase

Foisoare terase

Mai recent aparute in domeniul constructiilor, foisoarele terasa din lemn castiga teren in randul utilizatorilor. Foisoarele terase adauga valoare functionala spatiului de la exterior si pot creste si pretul de vanzare pentru o proprietate. Utilizam lemn tratat ce rezista razelor UV, intemperiilor, daunatorilor.

Foisoarele terase sunt realizate cu materiale de inalta calitate, durata lor de viata egaland durata de viata a casei. Sistemele de prindere (tije metalice, ancore chimice, suruburi, holsuruburi, conexpand, etc) sustin durabilitatea si trainicia structurilor ridicate. Foisorul terasa este o aditie care poate atrage clientii si o modalitate excelenta de a scoate proprietatea din anonimat.

Foisor rustic

Foisor rustic

Daca liniile curate si aerisite sunt specifice unui foisor modern, ornamentele si materialele naturale sunt caracteristice unui foisor rustic. Cand vine vorba de un astfel de foisor, nimic ce are legatura cu modernul nu se foloseste. Plasticul, fibrele sintetice lipsesc cu desavarsire dintr-un foisor rustic. In curtile si gradinile romanilor, foisorul rustic cu gratar este, probabil, cel mai intalnit model.

Va propunem diverse modele de foisoare rustice cu preturi atractive pentru cei mai multi dintre dvs. O constructie foisoare de lemn trebuie instalata pe o suprafata cu strat de pietris, pentru a se evita contactul lemnului cu umiditatea. Sindrila bituminoasa este un material potrivit pentru acoperisul unui foisor rustic. Cu exceptia proprietatilor moderne (care se completeaza cel mai bine cu foisoarele moderne), mai toate curtile si gradinile pot include foisoare rustice. Pentru un aspect mai actual, putem construi foisoare rustice contemporane (care includ si elemente moderne).

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

Foisorele lemn rotund reprezinta constructii extrem de atragatoare, dar sunt printre cele mai complexe proiecte pentru constructii. Unghiurile de imbinare trebuie realizate cu precizie inalta pentru ca foisoarele rotunde sa fie cat mai trainice si mai bine realizate. Cand vine vorba despre decoruri romantice, un foisor rotund este aproape de nelipsit.

Un foisor lemn rotund aduce provocari si pentru clienti, organizarea spatiului fiind mai degraba dificila cu acest tip de foisor. Alegeti cu atentie mobilierul si indreptati-va spre mese rotunde. In ciuda acestor mici impedimente, foisorul lemn rotund ramane unul dintre cele mai frumoase foisoare.

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Daca foisorul rotund este greu de montat si de organizat la interior, foisoarele patrate si dreptunghiulare se evidentiaza cu instalarea facila si organizarea eficienta a spatiului. Flexibilitatea organizarii spatiului este un argument important pentru achizitie si unul dintre motivele pentru care foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt printre cele mai utilizate modele.

In foisorul patrat si dreptunghiular, nu aveti restrictii legate de forma meselor pe care le puteti monta, ca in cazul foisorului rotund. In plus, puteti instala mai multe scaune, bancute, fotolii si chiar balansoare. Cu o instalare facila si un necesar de materiale redus, foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt cele mai ieftine modele. Daca sunt echipate corespunzator, foisoarele patrate si dreptunghiulare pot functiona ca sufragerii, bucatarii de vara, birouri de gradina, locuri de joaca pentru copii, etc.

Usor de instalat, dar si de organizat la interior, foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt printre cele mai raspandite foisoare. Ele se impun cu flexibilitatea organizarii spatiului, instalarea facila si preturile mai mici. Cu toate acestea, in zonele cu vanturi puternice, foisoarele patrate si dreptunghiulare nu reprezinta cele mai bune optiuni.

In foisorul patrat si dreptughiular incape orice forma de masa, scaune, canapele, fotolii si balansoare. Piesele de mobilier pot fi lipite de perete, pentru a se castiga mai mult spatiu functional. Cheltuielile asociate cu aceste foisoare sunt mai mici decat cu alte modele; panta pentru acoperis este mai mica, ceea ce diminueaza cheltuielile. Cu dotarile necesare, foisoarele patrate si dreptunghiulare pot deveni birouri de gradina, sufragerii, locuri de joaca pentru copii.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Nici o curte si nici o gradina nu va trece neobservata daca este completate cu un foisor hexagonal din lemn. Construirea unui foisor hexagonal nu este accesibila tamplarilor incepatori, intrucat imbinarea se realizeaza la unghiuri dificile. Spatiul unui foisor hexagonal este generos si se pot instala mese de orice forma, scaune, canapele, bancute, etc.

Foisoarele hexagonale atrag cu profilul lor spectaculos, dar se impun cu trainicia lor. Intrucat au multe margini, aceste foisoare sunt printre cele mai solide si mai durabile foisoare. In ciuda profilului lor, foisoarele hexagonale functioneaza cu succes nu doar in curtile de mari dimensiuni, ci si in cele de mici dimensiuni.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Foisoarele in 2 ape sunt printre cele mai raspandite, acoperisul in 2 ape existand inca de pe vremea Greciei Antice. Cand alegeti acoperisul de foisor, trebuie sa tineti cont si de acoperisul casei sau al altor structuri de pe proprietate. Daca este posibil, acoperisul de foisor trebuie sa aiba aceeasi forma, culoare si acelasi material ca acoperisul casei.

Acoperisul in 2 ape este compus din 2 laturi verticale ce asigura o excelenta drenare a apei pluviale si alunecarea zapezii. Instalarea unui foisor in 2 ape se deruleaza rapid si acest foisor este ieftin. Trebuie sa precizam ca nu este cel mai stabil foisor in vanturile puternice. Pentru cat mai buna stabilitate, este necesar un studiu de identificare a directiei curentilor de aer din zona inainte de instalarea foisorului.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Asa dupa cum sugereaza si numele, foisorul intr-o apa are o singura panta, cu unghi de inclinare care poate varia. Daca locuiti intr-o regiune cu o importanta cantitate de apa pluviala anuala, versantul trebuie sa aiba inclinare mai mare.

Unghiul de inclinare se decide in functie de cantitatea anuala de precipitatii, intensitatea curentilor de aer din zona, tipul de invelitoare, dar si materialul de acoperis. Materiale diferite vor avea nevoie de inclinari diferite. Astfel, un acoperis din tigla metalica are nevoie de inclinare peste 9 grade, iar un acoperis din tabla faltuita impune inclinare de maxim 9 grade.

Foisor in patru ape

Compus din 4 versanti uniti in coama orizontala in zona superioara, foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai complexe modele, a carui instalare este accesibila doar tamplarilor experimentati. Functional si stabil, acest foisor se regaseste in zonele de ses si de munte, rurale si urbane. Baza lui poate fi patrata sau dreptunghiulara, aspectul fiind de tip plic sau de piramida.

Versantii pentru foisorul in 4 ape de tip piramida sunt in forma de triunghi, sarpanta semanand cu un cort, iar cei 4 capriori fiind inclinati. Foisorul de tip plic are 2 versanti triunghiulari si 2 trapezoidali. Foisorul in 4 ape este unul dintre cele mai raspandite foisoare, fiind trainic si solid.

Foisor WPC

Foisor WPC

Materialul WPC (wood plastic composite) este tot mai cautat in domeniul constructiilor, avand numeroase calitati. Acest material este compus din faina de lemn si PVC de inalta calitate, preluand calitatile lemnului. El este tratat astfel ca un foisor WPC nu va mucegai, nu va rugini, nu se va umfla de la apa.

Durabilitatea si rezistenta la elementele naturale reprezinta calitati pentru care tot mai multi clienti aleg foisorul WPC. Acest foisor nu crapa de la lumina puternica a soarelui si nu se deformeaza de la umezeala. El isi pastreaza aspectul initial si nu necesita revopsire. Construim foisoare WPC cu aspecte, culori si finisaje variate, pentru a se integra cat mai usor in orice decor.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Suntem specialisti in constructie foisoare de lemn si realizam structuri la dimensiunile, formele si aspectele dorite de dvs. Alegeti cea mai potrivita locatie pentru foisorul dvs. Fie ca doriti un model cu fundatie sau fara. Suprafetele plane, uniforme si uscate sunt ideale pentru foisorul fara fundatie, oferind suport si stabilitate.

Nu amplasati foisorul fara fundatie in zonele mai joase din curte, pentru ca se va inunda cand ploua. De asemeni, nu instalati foisorul langa copaci tineri, pentru ca vor afecta structura atunci cand cresc. Tineti cont mereu de scopul instalarii cand alegeti locul pentru foisor. Daca va fi o zona de relaxare, amplasati-l in spatele gradinii, langa copaci maturi, tufisuri. Daca va deveni loc pentru mesele festive cu prietenii, puteti instala foisorul in centrul gradinii.


Cere oferta
0767 265 001
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2024 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram