Solicită ofertă: 
0736 048 705
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Turnu Magurele

Foisoare lemn Turnu Magurele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Turnu Magurele. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Gradinile si curtie rezidentiale pot fi infrumusetate cu foisoare din lemn. Aceste structuri independente au o istorie bogata si, in forma lor initiala, erau hexagonale, cu balustrada si un acoperis in forma de cupola. Diversificarea s-a produs in timp, iar astazi foisorul din lemn poate fi rotund, patrat, dreptunghiular, iar acoperisul cupola si balustrada nu sunt obligatorii.

Daca doriti terase foisoare din lemn, va incurajam sa ne contactati cu incredere. In oferta noastra se afla numeroase modele de foisoare din lemn, usor de recunoscut datorita design-ului lor unic. In interiorul foisoarelor de pot monta diverse piese de mobilier (mese, scaune, fotolii), echipamente diverse (gratare).

 Cu toate ca profilul special este primul remarcabil la un foisor lemn, nu trebuie sa uitam de valoarea sa functionala. Vara, un foisor va tine razele puternice ale soarelui la distanta, iar in zilele ploioase, vantoase, va proteja mobilierul de efectul nociv al elementelor naturale. Construim numeroase modele foisoare lemn, la preturi atractive pentru cei mai multi si adaptabile la toate stilurile arhitecturale si decorative.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Cu toate ca astazi sunt cu mult mai functionale ca in trecut, foisoarele sunt, in principal, create pentru a fi un loc din care sa puteti admira decorul. Care este cel mai frumos spatiu al gradinii dvs? Aveti un mic iaz pe proprietatea dvs. Sau chiar un mic parau care sa traverseze proprietatea? Gradina dvs este imbogatita cu plante si flori? Analizati toate aceste aspecte cand alegeti locul pentru foisorul de gradina.

Construim foisor gradina lemn pentru a va bucura cat mai mult de frumusetea decorului natural. Acolo unde gradina pare lipsita de vitalitate sau originalitate, un foisor de lemn poate fi completarea cea mai importanta. Un foisor lemn gradina transforma total aspectul unei gradini si va puteti alege intre numeroase modele foisoare gradina.

O proprietate moderna nu poate fi completata decat cu un foisor gradina modern—unul rustic nu se va incadra placut in decor. Va amintim ca foisorul de lemn poate deveni locul principal pentru pranz si cina pe timpul verii. Amplasat corect, un foisor din lemn tine privirile vecinilor departe si scoate din anonimat o gradina. Pentru constructie foisoare din lemn, apelati cu incredere la echipa noastra.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Numerosi clienti sunt interesati de foisoare cu gratare intrucat acestea rezolva atat problema confortului la exterior, cat si a practicalitatii. Romanii iubesc gratarele si ce structura mai potrivita poate fi pentru acestea decat foisoarele de gradina cu gratar? Pentru informatii despre preturile pentru amenajari foisoare cu gratar, contactati echipa noastra oricand.

Un element important de analizat inainte de ridicarea unui foisor rustic cu gratar este locul acestuia, care trebuie sa afle la distanta sigura de casa si de alte structuri prezente pe proprietate. In plus, un foisor cu gratar trebuie sa fie echipat cu un cos pentru eliminarea gazelor si a fumului, ceea ce poate aduce dificultati la instalare. Cu toate acestea, tehnicienii nostri au o bogata experienta in ridicarea de foisoare de gradina cu gratar.

Pentru a va putea bucura in siguranta de confortul si utilitatea unui foisor modern cu gratar, va sugeram sa-l amplasati cat mai departe de casa. Evitati amplasarea sa langa poarta, daca vreti sa nu fiti deranjat de pietoni si zgomotul masinilor. In plus, alegeti inspirat stilul foisorului; un foisor modern cu gratar va fi o structura stinghera intr-o curte rustica, spre exemplu.

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Principalele diferente intre foisoarele moderne si cele traditionale vin de la materiale si design. Astfel, la foisoarele moderne se folosesc, in principal, metal si sticla. Se pot folosi si lemn sau piatra, dar in acest caz caracteristicile moderne se vor obtine prin design si elemente decorative.

Stim ca foisoarele rustice sunt mult mai populare decat alternativele lor moderne. Cu toate acestea, in ultimii ani, tot mai multi au ales instalarea de foisoare moderne. Aceasta alegere vine pe fondul alegerii constructiilor rezidentiale moderne si nu clasice, in care foisoarele rustice se integreaza mai usor. Foisoarele moderne sunt completarile cele mai potrivite in curtile si gradinile cu arhitectura moderna, imbinarea lor cu alte stiluri fiind mai dificila.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Este evident ca un foisor va proteja de razele puternice ale soarelui sau de ploile de peste an. Cu toate acestea, el nu va conta pentru confortul termic la exterior. Daca doriti ca foisorul dvs sa ofere o temperatura ambientala si in lunile racoroase din an, va sugeram sa optati pentru construirea de foisoare lemn inchise.

Modelele de foisoare inchise ce se pot realiza sunt variate, formele, dimensiunile si culorile fiind numeroase. Dupa montaj, la interiorul unui foisor inchis se pot instala mese, fotolii, scaune, instalatii de iluminare si chiar de incalzire. Completam aceste foisoare de lemn inchise cu sisteme de inchidere extrem de eficiente, pentru a mentine caldura la interior. Construim foisoare moderne inchise, dar si modele rustice, clasice, sau alte stiluri.

Foisoare curte

Foisoare curte

Pentru a starni invidia vecinilor si admiratia musafirilor dvs, alegeti sa va completati proprietatea dvs cu un foisor curte. Acesta poate fi elementul de originaliate care lipsea curtii dvs, dar si investitia care sa creasca pretul de vanzare pentru proprietatea dvs.

Foisoarele curte pot fi realizate in forme, dimensiuni variate si clientii pot alege cromatica pentru elementele componente. Un foisor care scoate orice curte din anonimat este foisorul rotund. Acest foisor nu este doar foarte atragator, dar si extrem de versatil, potrivindu-se in curtile si gradinile de diverse forme pentru ca nu are colturi. O curte cu arhitectura moderna, incarcata de linii drepte, va deveni mai calda prin instalarea unui foisor rotund, ale carui linii vor „imblanzi” austeritatea arhitecturii moderne. Si apoi, sa nu uitam, orice gradina va deveni mai romantica dupa instalarea unui foisor rotund.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

Rolul fundamental al acoperisului este sa protejeze de elementele naturale, iar acesta este indeplinit in mai mica sau mai mare masura, in functie de materialul utilizat. Pentru acoperisurile de foisoare, materialele se aleg nu doar in functie de valoarea lor protectoare, ci si in functie de acoperisul casei langa care sunt instalate.

Un material extrem de durabil si versatil, usor de imbinat cu orice stil arhitectural sau decorativ, este tigla ceramica. In zonele cu ploi abundente se apeleaza la tigla metalica pentru acoperisul de foisor intrucat impermeabilitatea sa este excelenta. Pentru acoperisul de foisor se poate folosi si tabla faltuita, care este usor de modelat si ieftina. In tara noastra, insa, in topul preferintelor pentru acoperisul de foisor se afla sindrila bituminoasa. Ea este nu doar durabila si ieftina, ci si usor de instalat.

Foisoare terase

Foisoare terase

Daca doriti o structura pentru relaxarea la exterior, dar nu ezitati intre un foisor si o terasa, alegeti foisorul terasa. Vorbim despre o structura realizata cu lemn de calitate superioara, tratat pentru rezistenta la umezeala, raze UV, daunatori. Acest lemn poate rezista si un deceniu expunerii la elementele naturale.

Etapele de prelucrara, lacuire si instalare sunt traversate cu atentie de constructorii nostri pentru ca structura rezultata sa fie cat mai durabila. Stabilitatea foisorului terasa este excelenta si folosim doar sisteme de prindere de lemn solide (holsuruburi, suruburi, ancore chimice, conexpand, tije metalice, etc). Dupa instalare, se poate completa foisorul terasa cu mese, scaune, canapele, fotolii, instalatii de iluminare si incalzire, etc.

Foisor rustic

Foisor rustic

Foisoarele rustice sunt printre cele mai iubite foisoare in tara noastra, ele fiind usor de integrat intr-o curte, indiferent de stilul acesteia. Romanii prefera foisoarele rustice, mai exact foisoarele rustice cu gratar pentru ca sunt aspectuoase si practice in egala masura. In afara proprietatilor cu arhitectura moderna, care nu permit instalarea de foisoare rustice, toate proprietatile pot beneficia prin montajul de foisor rustic.

Modelele de foisoare rustice sunt variate si pot lua finisaje speciale. Preturile sunt convenabile si constructia foisoare de lemn poate egala in durabilitate casa rezidentiala. Aceste aspecte explica de ce foisorul rustic cu dimensiuni medii este, poate, cel mai raspandit model de foisoare in tara noastra.

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

Acolo unde se doreste sa se obtina o nota de eleganta, instalarea de foisoare lemn rotund este cea mai simpla si mai eficienta metode. Profund sofisticate si romantice, foisoarele rotunde deschise sunt prezente elegante, capabile sa schimbe total in bine aerul unei curti sau gradini. Cand vorbim despre mese intime, romantice la exterior, este greu sa ni le imaginam in absenta unui foisor din lemn rotund.

Constructia de foisoare lemn rotund este mai dificila, dar profesionistii nostri o realizeaza cu succes. Un foisor lemn rotund este mai complex nu doar ca si instalare, ci si ca organizare a spatiului. De aceea, va recomandam sa alegeti cat mai eficient piesele de mobilier, pentru a folosi la maxim spatiul. Spre exemplu, o masa rotunda va functiona mereu mai bine in foisorul lemn rotund decat o masa patrata sau dreptunghiulara.

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Daca instalarea unui foisor rotund este un proiect destinat cu precadere tamplarilor experimentati, instalarea unui foisor patrat si dreptunghiular este cum nu se poate mai sompla. Mai mult decat atat, organizarea spatiului in aceste tipuri de foisoare este mult mai facila pentru client, mesele si scaunele putand fi chiar lipite de perete.

Acoperisul pentru foisorul rotund si dreptunghiular poate avea inclinare mai mica. Instalarea mai simpla si mai rapida, utilizarea de mai putin material fac ca foisoarele patrate si dreptunghiulare sa fie printre cele mai ieftine modele de foisoare. Pe langa aceste calitati, se adauga si versatilitatea acestor foisoare, ce pot fi echipate pentru a functiona ca si bucatarii de vara, sufragerii, zone de joaca pentru copii, etc.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoarele hexagonale sunt proiecte doar pentru cei mai indemanatici si mai experimentati tamplari, dar asa sunt si cei din echipa noastra. Intrucat sunt multe unghiuri de realizat in construirea de foisoare hexagonale, se pot realiza multe greseli. Chiar si cea mai mica greseala in unghiul unei asamblari poate ingreuna procesul de constructie. Profesionistii nostri sunt insa atenti la detalii, pregatesc din timp fiecare aspect al asamblarii si efectueaza cat mai multe masuratori inainte de construirea unui foisor hexagonal din lemn.

Intrucat au mai multe margini, foisoarele hexagonale sunt printre cele mai stabile si durabile structuri de exterior. La interior, spatiul este generos si se pot monta usor mai multe scaune, mese si incap mai multi oameni decat in alte forme de foisoare. Aspectul foisoarelor hexagonale este aparte, acoperisurile lor fiind usor de remarcat in orice decor.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Foisorul in 2 ape are un acoperis in doua pante, rezultand o forma triunghiulara. Designul simplu face foisorul in 2 ape unul dintre cele mai ieftine si mai usor de montat foisoare. In plus, acest foisor asigura drenarea eficienta a apei pluviale. Se poate realiza in stil simetric sau asimetrica.

Foisorul in 2 ape simetric are coama amplasata in centrul pantelor, in timp ce varianta asimetrica nu are coama instalata central. Pantele acestuia difera ca lungime si suprafata. Foisorul in 2 ape este patrat sau dreptunghiular si nu are rezistenta excelenta la vanturile puternice. Trebuie sa studiem directia curentilor de aer din zona in care locuiti pentru a realiza un foisor in 2 ape cat mai trainic.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Una dintre calitatile esentiale pentru foisorul intr-o apa este ca poate fi construit cu aspect modern. Panta sa ajuta la scurgerea eficienta a apei, dar ofera si rezistenta la vant si conditiile meteo nefavorabile. Un foisor intr-o apa se ridica rapid si nu aduce dificultati precum alte modele de foisoare, ceea ce explica pretul redus.

Unghiul de inclinare trebuie ales in functie de materialul folosit, cantitatea anuala de precipitatii, conditiile meteo specifice regiunii. Astfel, zonele cu vanturi puternice impun foisoare cu inclinatie mica, in timp ce zonele cu ninsori si ploi abundente necesita foisoare cu panta mai mare. Cat despre material, mentionam ca un acoperis din tabla faltuita va avea nevoie de inclinatie de maxim 9 grade, iar unul din tigla metalica va fi la polul opus, cu inclinare de minim 9grade. Tigla ceramica impune panta de cel putin 20 de grade.

Foisor in patru ape

Un foisor in 4 ape impune un proces de construire complex, de inalta dificultate. El este compus din 4 versanti ce se unesc in partea de sus intr-o coama orizontala. Acest foisor are centru de greutate foarte stabil si suporta greutati importante. Acoperisul pentru foisor in 4 ape poate fi realizat din orice tip de material mentionat anterior (tigla ceramica, tabla faltuita, sindrila bituminoasa, tigla metalica).

Baza unui foisor in 4 ape poate fi patrata sau dreptunghiulara, rezultand astfel foisor de tip plic sau de tip piramida. Foisorul de tip plic are 2 ape laterale triunghiulare si 2 trapezoidale. Modelul de tip piramidal are versantii triunghiulari si acestia se unesc intr-un punct central. In romania, cele mai multe foisoare in 4 ape sunt patrate sau dreptunghiulare.

Foisor WPC

Foisor WPC

WPC (wood plastic composite) este un material compozit fabricat cu faina de lemn (peste 50%) si mase plastice obtinute din reciclarea de diverse ambalaje din plastic. In plus, include si amestec stabilizat pentru protectie de mucegai, insecte, radiatii UV. Foisorul WPC are o lunga durata de viata, isi mentine aspectul initial pentru mult timp si nu are nevoie de lucrari complexe si regulate de intretinere.

Tot mai multi clienti se indreapta spre foisoarele WPC datorita rezistentei lor inalte la expunerea la elemente naturale. Aceste foisoare nu se deformeaza de la apa, nu ruginesc, nu mucegaiesc si nu crapa. In plus, pot avea aspecte cromatice variate si clientii pot alege culorile pentru elementele componente.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Fundatia este fundamentala pentru cele mai multe structuri, dar foisorul este o structura care poate exista si fara ea. Atat timp cat se alege locul potrivit pentru instalare si se respecta regulamentele pentru zona, se poate decide pentru constructia unui foisor fara fundatie. Astfel, un foisor fara fundatie poate fi montat doar pe suprafete plane si uniforme, pentru a fi cat mai stabil si drenarea apei pluviale sa fie cat mai buna.

Instalarea unui foisor fara fundatie se realizeaza usor si se folosesc mai putine materiale—aspecte care influenteaza pretul pentru un foisor fara fundatie. Un astfel de foisor este mai ieftin decat unul cu fundatie. Urmariti sa foisorul fara fundatie sa nu fie amplasat langa copaci tineri, intrucat ei vor influenta structura. Totodata, nu instalati acest foisor in zonele mai joase din curte, intrucat riscati inundarea cand ploua. In general, luati in calcul toate riscurile asociate cu foisorul fara fundatie (alunecare, deteriorare rapida, inclinare) inainte de a decide instalarea sa.


Cere oferta
0736 048 705
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2024 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram