Solicită ofertă: 
0736 048 705
foisoare lemn

Foisoare din Lemn Chiajna

Foisoare lemn Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Foisoare lemn Chiajna. Va oferim servicii de constructie foisoare din lemn, foisoare de gradina si curte, foisor modern, foisor rustic, foisoare din lemn rotund, foisoare din lemn inchise. Firma executie foisoare, acoperisuri foisoare, foisoare terase, foisoare patrate si dreptunghiulare, foisoare hexagonale din lemn, foisor in doua ape, foisor in patru ape, foisor intr-o apa, foisor wpc, foisor fara fundatie. Chemati firma noastra pentru constructii foisoare.
Foisor curte gradina terasa
cere oferta

Foisoare din lemn

Foisoare din lemn

Completarea gradinilor si a curtilor cu foisoare lemn este un pas esential in amplificarea utilitatii acestor spatii, precum si in infrumusetarea lor. Un foisor lemn este versatil si modul ideal de a crea o zona de relaxare sau de primire a musafirilor. Chiar daca astazi cele mai raspandite sunt foisoarele patrate si dreptunghiulare, forma lor initiala era octogonala.

Dispunem de experienta si echipamente profesioniste si construim modele de foisoare din lemn in dimensiunile, formele si finisajele dorite de clienti. Structurile sunt solide si trainice, intrucat folosim lemn si materiale de inalta calitate. Putem completa foisoarele cu piese decorative, de mobilier, instalatii de iluminare si de incalzire, draperii, etc.

Dvs puteti decide rolul pe care doriti sa il dati foisorului. Acesta poate fi zona de relaxare, amplasat intr-o zona discreta a gradinii, dar si punctul central al atractiei si locul de intalnire cu prietenii. Va oferim modele foisoare variate la preturi convenabile. Un reprezentant va poate furniza toate informatiile dorite despre foisoarele de lemn.

Foisoare de gradina

Foisoare de gradina

Un foisor de gradina este o aditie excelenta la gradina rezidentiala, devenind locul ideal pentru mesele festive alaturi de prieteni sau spatiul preferat pentru cinele de vara in familie. Pentru a va bucura cat mai mult de beneficiile aduse de un foisor lemn gradina, trebuie sa alegeti cat mai inspirat locatia lui. Unde va arata cel mai bine foisorul in gradina dvs.? Ce forma s-ar potrivi cel mai bine pe proprietatea dvs. ?

Technicienii nostri sunt indemanatici si instaleaza cu succes diverse modele foisoare gradina. Cand alegeti foisorul de gradina, trebuie sa va folositi de anumite repere pentru ca selectia sa fie mai usoara. Plecand de la un buget, luati aminte la forma si dimensiunea gradinii, scopul foisorului, dar si stilul proprietatii dvs. Spre exemplu, un foisor gradina modern functioneaza cel mai bine cu o casa cu arhitectura moderna.

Alegeti suprafetele uscate si la nivel din gradina pentru foisorul de gradina. Daca nu exista o zona plata in gradina, terenul va putea fi pregatit in acest sens. Nu uitati de plantele si copacii din gradina. Unde se afla in gradina? Copacii sunt o sursa naturala de umbrire, dar este bine sa amplasati foisorul departe de copacii aflati in crestere. Daca aveti plante care necesita multa lumina solara, aveti grija ca foisorul de gradina sa nu le umbreasca, afectandu-le cresterea.

Foisoare cu gratar

Foisoare cu gratar

Un foisor cu gratar este similar unei bucatarii de exterior si este, de obicei, astfel gandit pentru a gazdui gratarul, masa, cateva piese de mobilier si cateva rafturi pentru depozitarea condimentelor si a uneltelor de gatit. Un foisor cu gratar difera de unul clasic, intrucat partile sale laterale sunt deschise pentru a permite fumului de gratar sa iasa.

Foisoarele de gradina cu gratar pot fi realizate in functie de dimensiunile curtii, stilului proprietatii, bugetului disponibil. Spre exemplu, foisor modern cu gratar este un pas important in completarea unei proprietati moderna, nepotrivindu-se intr-o curte rustica. Foisorul cu gratar este folosit atunci cand gatiti, in timp ce musafirii se relaxeaza pe bancuta montata inauntru. Nu trebuie sa va faceti griji pentru acumularea fum, intrucat acesta va iesi prin partile laterale deschise.

Analizati instalarea de foisoare cu gratare pentru curti sau gradini. Ele ofera umbra cand gatiti vara si protejeaza gratarul, invitatii si celelalte bunuri de elementele naturale. Pentru amenajari foisoare cu gratar cat mai sigure, instalati sisteme de detectie a fumului si aveti la indemana stingator de foc pentru protectie sporita.

Foisoare moderne

Foisoare moderne

Stilurile arhitecturale sunt numeroase si un client mai putin informat poate identifica cu greutate un foisor modern. Acesta se evidentiaza prin linii curate, aerisite si nu este ornamentat. Aspectul sau simplu il ajuta la integrarea naturala in decor.

Construim foisoare moderne din metal si sticla (cele mai folosite materiale in constructiile moderne), dar apelam si la elemente din lemn, piatra sau caramida. Cele mai multe foisoare moderne sunt spatioase si usor de delimitat la interior. Pentru acoperis, recomandam tigla ceramica, intrucat are o eleganta care se imbina placut cu structurile moderne. Foisorul modern are un profil curat si usor de integrat in decor.

Foisoare din lemn inchise

Foisoare din lemn inchise

Foisoarele inchise au numeroase calitati ceea ce explica popularitatea lor in crestere. Un foisor inchis nu este doar un refugiu de vremea ploioasa, soarele puternic sau insectele iritante, dar si o extensie completa a casei. El poate fi utilizat atat pentru a lua masa, cat si ca spatiu intim in care va reuniti cu prietenii. Unii aleg sa foloseasca foisorul inchis si ca birou de gradina.

Cand alegeti modelul de foisor, trebuie sa urmariti numeroase aspecte. Chiar daca bugetul poate fi un factor decizional pentru multi clienti, va incurajam sa nu uitati de scopul instalarii, forma si dimensiunea gradinii de instalare, precum si stilului dorit pentru foisor. Executam foisoare moderne inchise la preturi convenabile pentru clienti, dar alte stiluri de foisoare. Varietatea de modele de foisoare inchise poate fi intimidanta pentru unii clienti, dar va stam la dispozitie pentru a va ghida in selectia foisorului.

Foisoare curte

Foisoare curte

Cu toate ca modelul de foisor este important in succesul investitiei, nu trebuie sa minimizati rolul locatiei pentru foisor. Amplasat neadecvat, foisorul poate sa devina o structura prea putin folosita, investitia nemafiind profitabila. Urmariti intotdeauna sa instalati foisorul astfel incat sa indeplineasca optim scopul pentru care a fost montat.

Daca doriti cat mai multa intimitate, amplasati foisorul cat mai departe de casa. Daca nu doriti sa va ploua foarte mult cand intrati sau iesiti din foisor, instalati-l cat mai aproape de casa. Ganditi-va si la momentul zilei in care veti folosi mai mult foisorul, precum si la dimensiunea curtii. Foisorul nu trebuie sa acopere mai mult de un sfert din curte. Instalati foisorul in colt sau lipit de gard daca aveti o curte mica—un foisor patrat este ideal pentru curtile mici.

Acoperisuri foisoare

Acoperisuri foisoare

Acoperisurile de foisoare se pot realiza din mai multe materiale, dar sindrila bituminoasa este cel mai popular material. El este usor de montat, durabil si implica o aplicare rapida. Mai mult de atat, are culori diverse si se poate alege aspectul cel mai potrivit pentru foisorul si gradina dvs.

Un reper in alegerea materialului pentru acoperisul de foisoare este bugetul. Tabla faltuita, policarbonatul, materialele acrilice sunt printre materialele mai ieftine pentru acoperis, in timp ce tigla ceramica si cea metalica sunt printre cele mai scumpe. Cu toate acestea, aceste materiale sunt si printre cele mai rezistente in timp si cele mai frumoase, argumente importante pentru achizitie pentru multi cumparatori.

Foisoare terase

Foisoare terase

Pentru a da mai multa utilitate spatiului exterior, dar si pentru a-l infrumuseta, luati in considerare instalarea de foisor terasa. Relativ recente in domeniul constructiilor, foisoarele terase sunt constructii deschise care amplifica utilitatea spatiului de exterior, dar si aspectul resedintei. Lemnul folosit este de inalta calitate si tratat pentru a rezista la raze UV, daunatori, vreme nefavorabila.

Ne asiguram ca foisoarele terase sa fie cat mai trainice si ne alegem materialele si sistemele de prindere cele mai solide. Folosim ancore chimice, conexpand, suruburi, tije metalice, holsuruburi de inalta calitate. Pentru functionalitate cat mai inalta, recomandam completarea de foisor terasa cu piese de mobilier, instalatii de incalzire si de iluminare, piese decorative.

Foisor rustic

Foisor rustic

Pentru a identifica un foisor rustic, nu trebuie sa urmariti decat absenta oricarui element modern. Intr-un foisor rustic nu veti vedea plastic, metal, fibre sintetice, linii geometrice austere. Un foisor rustic este, mai mult decat orice, natural si extrem de primitor.

Un foisor traditional rustic poate fi usor greoi si, daca doriti, putem monta un foisor rustic contemporan. Realizam constructii foisoare rustice contemporane, care prezinta linii curate cu nota moderna. Foisorul rustic contemporan se imbina placut cu gradinile contemporane si este mai usor decat unul rustic traditional.

Foisoare din lemn rotund

Foisoare din lemn rotund

O gradina banala poate deveni mult mai primitoare si mai calda odata cu instalarea unui foisor rotund. Simplul montaj al unui foisor lemn rotund va da gradinii nota de originalitate mult cautata. Atunci cand ne referim la peisajele romantice, foisoarele lemn rotund sunt aproape nelipsite.

Cum foisoarele din lemn rotund implica obtinerea de unghiuri mai complexe, instalarea lor nu este un proiect pentru tamplarii incepatori. Echipa noastra este alcatuita din mesteri indemanatici care realizeaza rapid si sigur foisor din lemn rotund. Daca va atrage acest model de foisor, va sugeram sa aveti grija in alegerea mobilierului. Mesele rotunde sunt cele mai potrivite, permitand o mai buna folosire a spatiului din foisorul rotund.

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoare patrate si dreptunghiulare

Foisoarele patrate si dreptunghiulare ofera mai multa versatilitate la organizarea spatiului fata de un foisor rotund. Un foisor patrat inseamna, insa, si un risc mai mare de deteriorare la vanturi puternice. Foisoarele patrate si dreptunghiulare sunt tot mai raspandite, fiind usor de construit si mult mai flexibile la organizarea spatiului.

Intr-un foisor patrat sau dreptunghiular veti putea monta mai multe piese de mobilier decat intr-un foisor rotund cu suprafata similara. Mai mult decat atat, acestea pot fi lipite de perete, pentru a ramane si mai mult spatiu de folosit. Dupa echiparea corespunzatoare, foisoarele patrate si dreptunghiulare pot functiona ca mini-bucatarii, sufragerii, locuri de joaca.

Foisoare hexagonale din lemn

Foisoare hexagonale din lemn

Cu un aspect estetic spectaculos, foisorul hexagonal nici nu are nevoie de alte calitati pentru a convinge spre achizitie. Atunci cand este bine instalat (unghiurile sale dificile pot pune probleme tamplarilor mai putin experimentati!) Si intretinut corespunzator, foisorul hexagonal poate infrumuseta gradina sau curtea de instalare.

Foisoarele hexagonale pot fi ornamentate cu panouri din lemn sparte sau balustrade si mai apoi decorate cu plante cataratoate—impactul vizual final va fi puternic! Se pot monta si plase pentru a se bloca accesul insectelor. In zonele cu temperaturi mai scazute, foisoarele hexagonale pot fi completate cu panouri de sticla si instalatii de incalzire, devenind spatii folosibile tot anul.

Foisor in doua ape

Foisor in doua ape

Acoperisul in 2 ape este compus din doua laturi inclinate, care incep intr-o creasta centrala si alcatuiesc un triunghi. Acest acoperis asigura o buna drenare a apei, dar nu este cea mai solida optiune pentru regiunile cu vanturi puternice. Acoperisul in 2 ape este utilizat inca din Grecia Antica, simplitatea instalarii fiind un argument pentru multi clienti.

Pantele acoperisului pot sa nu aiba aceeasi lungime si suprafata, iar foisorul in 2 ape poate fi la baza patrat sau dreptunghiular. Cu toate ca instalarea acestui foisor decurge repede, ea nu poate fi inceputa pana nu se identifica directia curentilor de aer din zona de instalare.

Foisor intr-o apa

Foisor intr-o apa

Compus dintr-o singura latura inclinata, foisorul intr-o apa este usor de identificat. Acest foisor nu este identic cu strutura de tip terasa, in care acoperisul este complet orizontal. Foisorul intr-o apa are unghi de inclinare mai mic sau mai mare. Cantitatea anuala de precipitatii, materialul de acoperis, precum si intensitatea curentilor de aer din regiune sunt factori care conteaza in stabilirea inclinarii pentru acoperis.

Foisorul intr-o apa are un aspect asimetric, specific constructiilor moderne. Design-ul simplu atrage o instalare rapida, dar si preturi scazute pentru acest tip de foisor. Nu uitati sa considerati materialul inainte de stabilirea inclinarii. Spre exemplu, tigla metalica impune o inclinare de minim 9 grade, in timp ce tigla ceramica impune inclinare de cel putin 20 de grade.

Foisor in patru ape

Foisoarele in 4 ape sunt mai greu de instalat, dar echipa noastra este experimentata si trece prin etape riguroase pentru a fi sigura de obtinerea unor rezultate cat mai bune. Ne incadram in bugetul disponibil si avem grija cu structurile obtinute sa aiba durata de viata cat mai lunga.

Foisorul in 4 ape este compus din 4 laturi unite in partea superioara printr-o coama centrala. Centrul de greutate este solid si un astfel de foisor poate avea acoperisul din materiale mai grele. Baza sa poate fi patrata sau drepunghiulara si se disting, astfel, doua tipuri de foisor in 4 ape: modelul de tip plic si cel de tip piramida. Foisorul de tip plic este format din 2 ape laterale triunghiulare si 2 ape laterale trapezoidale. La modelul piramidal, cele 4 ape laterale sunt triunghiulare. Un foisor in 4 ape este mai greu de instalat, dar este unul dintre cele mai solide modele.

Foisor WPC

Foisor WPC

WPC (Wood Plastic Composite) este un material folosit pentru garduri, alei, placi de terase, lateralele piscinei si transforma spatiile de la exterior in zone primitoare. Un foisor WPC este durabil, materialul continand lemn si PVC. Aspectul sau este similar lemnului si WPC este apreciat pentru usurinta la instalare. Este un material care nu crapa, fiind excelent in constructia de foisoare.

Combinand calitatile lemnului si PVC-ului, materialul WPC este prietenos cu mediul, rezistent la conditiile meteo, calduros in mod natural si extrem de versatil. Un foisor WPC poate fi realizat in culorile si finisajele dorite si isi mentine aspectul initial pentru mult timp. Spre deosebire de lemn, un foisor WPC nu necesita revopsire.

Foisor fara fundatie

Foisor fara fundatie

Foarte rar constructiile permanente pot fi realizate fara fundatie. Structuri precum foisorul pot fi, insa, montate fara fundatie. Daca va atrage ideea unui foisor fara fundatie, luati in calcul riscurile asociate cu acest gen de constructie. Un foisor fara fundatie are risc de inclinare, de alunecare, precum si de deteriorare din cauza contactului direct cu umezeala din sol.

Totodata, luati la cunostinta reglementarile din zona dvs privind legalitatea instalarii unui foisor fara fundatie. In multe zone sunt valabile diverse reglementari privind dimensiunea si materialul pentru fundatia unui foisor. Astfel, linia fundatiei trebuie sa fie mai jos de linia de inghetare pentru a nu se produce afundarea foisorului. In final, indiferent de tipul de foisor montat (cu sau fara fundatie), alegeti cat mai bine suprafata de instalare. Aceasta trebuie sa fie uscata, plana, uniforma si la distanta de eventualele echipamente legate de apa, precum piscina sau pompe de apa.


Cere oferta
0736 048 705
contact@foisoarelemn.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    foisoare lemn
    Foisoare din lemn • Constructie foisoare • Foisoare de gradina si curte • Foisor modern • Foisor rustic • Foisoare din lemn rotund • Foisoare din lemn inchise • Firma executie foisoare • Acoperisuri foisoare • Foisoare terase • Foisoare patrate si dreptunghiulare • Foisoare hexagonale din lemn • Foisor in doua ape • Foisor in patru ape • Foisor intr-o apa • Foisor WPC • Foisor fara fundatie.
    © 2024 - foisoarelemn.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram